UA to Calgary🇨🇦
-
99% що літаки не дельти будуть
-
Та klm обидва рейси скоріш за все, або клм і ейрканада фізично буде
-
Ну самолет Дельта… мы именно через Дельту будем заказывать билеты , не через киви
-
Kiwi 😂
-
А это тогда что?
-
Краків Амстердам буде не дельта 100%, а просто код шерінг, та і навряд Дельта полетить з Амстердама у Калгарі, думаю також якийсь код шер і там
-
В Амстердаме если не выходить с аэропорта (перевозчик Delta оба самолета) - не требуют визу? Краков-Амстердам-Калгари
-
Беріть через офіційні сайти авіакомпаній, бо через сервіси типу ківі переплатите дуже сильно, я дивився наші білети через ківі , ціна була за два 5300 Зл а через авіакомпанії той самий рейс вийшов 3800 , це з багажем 60 кг
-
Заказывала онлайн на киви ком , с варшавы в калгари , с пересадками в дублине и торонто , через англию дучше не брать потому что иногда требуют визу транзитную
-
Доброго здоров’я всім добродіям! Скажіть будь-ласка, хтось подавав анкету і документи для отримання і вклеювання на візу знаходячись уже в Канаді? Після того як приїхав по разовій паперовій візі без вклеєноі. Як довго чекати відповіді від IRCC? Я відправив 04.08 і тишина…(((
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто покупал авиабилеты через какой сайт, собираемся лететь из Варшавы. В каких странах лучше всего делать пересадку?
-
Якщо з ірландії вертатись в пл чи потрібна біо?
-
Чи треба мати біометрію?
-
Просто сів і полетів?
-
Стейки... ммм.. вискарик...
-
Тут примерно тоже самое, только коровы везде пасутся)
-
Да, в Лондоне меня после 2-х недель дождей начинало крыть...
-
Медленная. Самый медленный народ на моей памяти. А в принципе, не плохо, но дождливо. Можно депрессуху словить )
-
Как вам Ирландия?
-
В Ирландии для украинцев безвиз сейчас. Мы в данный момент тут
26 Jan 2023, 06:42
14801/108196
less than a minute ago