UA to Calgary🇨🇦
-
Питання на майбутнє (прилітаємо в середині вересня): яка процедура звернень до лікарів з дітьми. Наприклад, зараз дитина в Україні захворіла, стандартно соплі, а потім з‘явився кашель. В Україні, я в такому випадку можу оперативно відвести дитину прослухати, виявили бронхіт. Який порядок моїх дій в Калгарі? Куди я могла б звернутись в цій ситуації, оперативно прослухати дитину і призначити лікування? Завчасно дякую
-
Я утром скинул в чате
-
Вверху смотрите друзья
-
Уже походу там мест нет)))
-
Можно и мне инфу по этому поводу
-
Да, давайте не скатываться в барахолку
-
Вас просили уже не размещать здесь объявления о продаже б/у товаров
-
Может кто-то подсказать про блаблакар по канадски. Живу в Strathmore, как можно доехать в Calgary без личного транспорта )))
-
Нашла работу housekeeper с проживанием, но мне не подходит, потому что зависла ещё в Европе! Кому нужно, пишите в личные
-
Здравствуйте, если можно и мне контакты напишите, пожалуйста.
-
Крайность)
-
Спасибо
-
доброго дня, як везти будете? цікавить це питання
-
Не везiть! Працювати не буде 100%. Тому купите в Канадi.
-
Дублин не шенге, и транзитная визу Украинцам не нужна
-
Ого, дуже всим дякую, зрозуміла!
-
Трансформатор напряжения. Дорого, не удобно, издает звук. Имеет смысл использовать только для дорогих приборов, или которые нельзя купить для 110. В вашем случае проще купить новый под 110
-
Перехідник тільки міняє вилку в розетці,
-
www.amazon.ca/110-220-Voltage-Converter/s?k=110+to+220+Voltage+Converter
-
Я це розумію, там маркування, яке не підходить, 220-240. А мені цікаво, можна щось з цим зробити, наприклад через якісь перехідники від розетки? Може хтось пробував таке?
26 Jan 2023, 06:42
15485/105327
24 minutes ago