UA to Calgary🇨🇦
-
Но вроде это оно
-
Я точно не знаю, ибо я туда не хожу, могу спросить у знакомых, они ходят
-
Есть бесплатные курсы для ньюкамеров
-
Hello, everyone. Шукаю курси англійської мови з нуля, для дружини. Хто володіє будь якою інфою відпишіться, thanks a lot.
-
Как правило, без работы не сдают квартиру, или просят на несколько месяцев вперед
-
С квартирой нужно постараться
-
Комнату найти не сложно, как и простую на первое время работу
-
Волонтеров в Калгари нет 🥴
-
Всім привіт Допоможіть будь ласка дізнатись , Калгарі ті хто поїхав в це місце ,як вам взагалі ? Хто поїхав один ,чи з друзями ,розкажіть як важко ?! можливо волонтери допомогають? Знайти роботу квартиру чи просто кімнату , будемо вдячні за відповідь . Якщо є якась люба інфа буде цікаво .Слава Україні!💛💙
-
Долучайтесь друзі. Дуже корисна і інформативна сторінка👍. instagram.com/calgary_today?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Спасибо большое 🙏
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, чи була у когось ситуація: пройшли комісію в Варшаві 3 тижні тому, по приїзду в аеропорті сказали, що немає нас в системі, ( хоча ми мали і показали видруковане підтвердження) треба проходити знову(( Звонили лікарю у Варшаві, сказав, що дані висилаються автоматично, наступного дня після мед.огляду і він нічого не може зробити ( хоча спробує комусь написати запитати). Може була у когось така ситуація? Куди краще звернутися? ( в IRCC намагаємось додзвонитись - може можна кудись фізично звернутись у Калгарі?)
-
Привет! Я здесь новичок. Объясните, что такое STJD?
-
Добрый день! Думаю, другим тоже будет полезно. Например, у меня у подруги STJD.