UA to Calgary🇨🇦
-
Якшо йти по альберта експрес ентрі, то теж будь який ворк перміт підійде
-
а в первой таблице список исключенных профессий
-
Alberta opportunity stream лише один з них
-
AAIP це сім різних еміграційних стрімів
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility.aspx
-
Надо смотреть по списку профессий
-
Most occupations under National Occupational Classification (NOC) skill levels 0, A, B, C and D are eligible under the AAIP
-
Щоб податись на альберта опотьюніті стрім, треба мати ворк перміт, відкритий через лміа дозвіл, або відкритий ворк перміт зі списку дозволених
-
Саме так , тому і на данний момент ,якщо хочеш в майбутньому податись на пр в альберті , потрібно шукати роботодавця який зможе надати LMIA, а таких не так вже і багато , наскільки мені відомо
-
Добрий день. Підкажіть, а хтось знімав кімнату на перший місяц на маркет плейсі чи може на kijiji? Порадьте хорошего хоста, будь ласка. Бо щось дорого на airbnb, нічь ще нормально коштує, но всі их збори(
-
Так , але саме owp не підпадає під нинішні критерії програми ... Більшість іміграційних адвокатів ( з того , що я читав по групах і з інших джерел ) вказують ,що owp не підходить для подачі , тільки якщо роботодавець надасть LMIA
-
У вас смешалось в кучу кони и люди. Labour Market Impact Assessment (LMIA) это и есть условие подачи на Alberta opportunity steam
-
сам по себе owp не дает ничего. это ВОЗМОЖНОСТЬ вам работать. ПОСЛЕ того как поработаете 1 год, ПОСЛЕ этого можно подаваться на Alberta opportunity steam
-
Бо на даний момент owp не підходить під Alberta opportunity steam
-
почему вы решили что Alberta opportunity steam не подходит?
-
Только вариант с LMIA либо Canadian Experience Class. Ну и всегда есть надежда , что наш owp адаптируют под провинциальную программу )
-
Народ , а хтось спілкувався з іміграційним адвокатом на рахунок pr ? Open work permit не підходить під Alberta opportunity steam наскільки я зрозумів ..тобто залишиться тільки варіант з LMIA? Буду вдячний якщо поділитесь думками про це
-
Хтось летів через Лондон , пускають без англійської візи? Є не дорогі квитки але з різних аеропортів не знаю чи брати?
-
В момент регистрации!))
-
На сайті є калькулятор, Ви зможете обрати який розмір і вага Вам підходять) Ми відправили 60кг - 3 посилки = приблизно 1300 злотих вийшло (точної суми не пам’ятаю )
26 Jan 2023, 06:42
15763/105182
3 minutes ago