UA to Calgary🇨🇦
-
От себя, в плане, вы создали всем заявки на каждого человека или просто указали жену и детей в своей?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка я подавав на візу від себе на всю родину. Зараз прийшов лист як трохи вище пройти біометрію, але прийшло тільки на мене, у дружини такого немає. Це все ок і можна записуватись і їхати до Львова на біометрію, чи потрібно дочекатись доки і на дружину такий лист прийде?
-
Да, сверху ж написано, что нужно делать дальше
-
icanhelp.host/
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, я в Cuaet вказала навчання все одним, ну наприклад, 2012-2016 в мене бакалавр, 2016-2017 магістр, а я вписала 2012-2017 магістр, тобто все за раз, чи будуть потім з цим проблеми, якщо далі вибирати імміграційну програму чи краще в кризовій формі виправити?
-
Нет, я готова и не по страховке сделать. Интересует просто сделают ли линзы по рецепту от нашего врача
-
Це якщо по страховці робити?
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, возможно ли в Калгари заказать линзы для очков по рецепту, который выписан нашим врачом? (У ребёнка сложные линзы с астигматикой) Или нужно будет идти к местному врачу за рецептом? И где это можно сделать? Знаю в Costco, но может ещё подскажите места 🙏
-
Сьогодні рівно 5 місяців із моменту початку жахливої війни в Україні. Жителі Калгарі вийшли на мирний мітинг на підтримку нашої країни. Ми повинні пам'ятати, хто ми, звідки і що відбувається в нашій країні. Дуже шкода, що кількість людей на мітингу не відповідає статистиці українців у Калгарі, але сподіваємося з кожним разом нас збиратиметься більше й більше.