UA to Calgary🇨🇦
-
А те що люди через kiwi квитки купують, для мене дико. Вкрай не надійна посередницька компанія, яка може підкинути кучу проблем, якщо щось пішло не так. Випадки, коли все так іде розглядати немає сенсу
-
Ну ціна на 150євро різниться
-
Як на мене варто купувати квитки на сайті авіакомпанії. Перед цим лише глянувши пересадки, чи скомбінувати маршрут десь, якщо потрібно звичайно
-
він просто шукає та коструює кльові пересадки. і дає посилання на офф сайт перевізника
-
Варто купувати квитки через skiplagged?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Не ясно до чого це було. 🤷♂
-
А до чого тут ЛОТ, ти можеш і не летіти цією компанією, то і знижка не потрібна
-
Ребята, поделитесь пожалуйста контактами иммиграционного адвоката в Альберте.
-
Ну то знижка у LOT була, оформлення через колл центр, спец ціна + напевно ж багаж входив. Тому нічого мега, як на мене.
-
Так там суть,що якщо сам найлешь такий білет, то дешевше. Але там в квитки входить багаж 2 по 23 кг. А вот якщо сам його докуповуешь, то різниця 200 -300$, бо на кожен літак докупити при пересадці(
-
Похвально
-
ну я просто з Луганської області виїхав, у кишені 500$ залишилось. Спеціально шукав на вересень щоб встигти заробити й не користуватись допомогою
-
Оййоо, чекати ще і чекати), я краще зараз поїду, зима не загорами
-
ні, я купив пару тижнів тому на першу неділю вересня. west jet
-
Ох, не погано а коли летіли? Явно не цього або минулого місяця
-
Ахахахахах, так і подумав😂😂, а чому саме через ski то?) Є ще пару класний сайтів)
-
ну там группа підприємчивих дівчат заснувала группу де продають квитки тітонькам які з компудахтором на Ви. Шукають квитки через skiplagged, продають на ~$100 дорожче чим якщо вона купить самостійно. Назвивають це "Квитки для українців за гумонітарними цінами"
-
Купували білети у групі? Це як?
-
Да, это и хотела найти)
26 Jan 2023, 06:42
17337/105226
5 minutes ago