UA to Calgary🇨🇦
-
І ще таке питання, є хтось, хто сидів карантин у хостів? Або в цьому випадку можно лише зняти житло на 2 тижні ?
-
Доброго вечера, Підкажіть будь-ласка, якщо одна людина має вакцинацію, а інша яка з нею проживає не має. Це позначає, що вони повинні відсидіти карантин у двох ?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста возможно ли отсидеть карантин в двух местах в эйрбнб - неделю. И у принимающей стороны вторую?
-
В мене подібна ситуація Двоє з дівчиною подавали в Парижі Відправляли в різних конвертах і оплачували зворотню доставку собі і їй Їй відіслали паспорт додому А я йшов свій забирати в посольство Оплачували на пошті
-
Але всерівно дякую
-
Це зрозуміло
-
Зрозумів, дякую
-
тільки треба не забувати, що шанс приблизно як виграти в лотерею. ;) Тому б я дуже сильно не розраховував. Заявок разів в 100+ більше ніж місць в літаку
-
Нет, там периодически появляются рейсы, но не знаю когда был последний бесплатный. Давно уже не было слышно
-
Ага, зрозумів, я думав це тільки одноразово
-
Не поняла ваш вопрос. Вы можете на этом сайте записаться и как только будет новый рейс, вам придет письмо. Отвечать надо быстро, а то места разлетаются за минуты)
-
А такі рейси актуальні?
-
Ось ділюсь досвідом товариша Позавчора здав біометрії в Відні, за 1 годину прийшов запит на влейку
-
В Чехії ліниві працювати не хочуть тому з ними важко вирішити якесь питання Але, все одно без паспортів сидіти не ок
-
В Австрії все взагалі супер чотко
-
Да они мозги парить умеют хорошо, я с Французами давно работаю
-
Аж занадто
-
Ну, то значить що вони дуже добре вміють заробляти
-
Она была, ещё раз повторяюсь🤦🏻♂️ Но им такая не подходит
-
Так, без квитанції - забудьте про паспорти