UA to Calgary🇨🇦
-
ні, поки що пробні тести здавав, до читання цієї інструкції. =))) Не все так погано як здається, в середньому 28-29 вірних з тридцяти питань, при можливих 5ти помилках. А якщо цю книжечку почитати то можна вийти на стабільні 30 з 30. Бо в Канаді є абсолютно інтуітивно незрозумілі знаки яких нема в Україні.
-
На власному досвіді ще не випробував. Але зараз теж підбираю тарифний план. Знайшов идентичні плани у Koodo та Virgin - анліміт по Канаді та 6 гіг дати на швидкості 4G LTE за 45кад. Покриття що найменше в Альберті майже ідентичне у цих двох бо вони використовують мережі Telus та Bell відповідно.
-
Привіт Усім! Хотів запитати хто скільки платить за мобільний зв‘язок, хочеться щоб і інтернет був (5-10 Гб) і безлім хв по Канаді, а то 70-80 долларі в місяць дуже дорого, порадьте щось будь ласка
-
Всем привет! Есть тут кто-то, кто уже какое-то время в Калгари или может просто знает как там с общественным транспортом? Слышала, что в Торонто без машины обойтись ещё можно, а вот во многих других городах посложнее будет
-
Привет. Меня зовут Юлия. Я парикмахер-стилист, колорист с 8-летним стажем. Я хочу предложить Вам услуги: стрижки мужские и женские, Окрашивание: Омбре, Балаяж, Шатуш, мелирование, цветовая растяжка и окрашивание в один тон. Существуют также восстанавливающие процедуры для волос. Мои работы можно посмотреть здесь: instagram.com/djuliya.hair?utm_medium=copy_link На первое посещение будут скидки.
-
Спасибо
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста где можно найти food bank в Калгари, как там зарегистрироваться?