UA to Calgary🇨🇦
-
Выше люди писали, что им в registry сказали что можно уже год по нашим правам ездить
-
дякую!
-
3 місяці
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, сколько времени в Калгари можно ездить по украинским правам?
-
Добрий день! Є хтось кто зараз у черзі чи вже у приміщенні церкви св. Володимира? Працює зараз? Велика черга?
-
Я , летела этим рейсом
-
Дякую гарно
-
www.cic.gc.ca/english/contacts/web-form.asp
-
Свідоцтво про шлюб завантажив в перекладі, а як на кризисну форму написати? Так ми обидва українці.
-
Якщо обидва українці то проблем не мало би бути. Там ще треба було завантажити свідоцтво про одруження. Краще написати на кризисну форму і прилінкати ще раз свідоцтво про шлюб. Написати так і так помилився. І написати на початку Ukraine2022
-
В аплікації коли заповняв, вже і пришло запрошення на біометрію, жінка здала, я ще ні. Потім ніде це запитання боком не вилізе?
-
Дивлячись де
-
Доброго дня, нечайно вибрав common law partner замість spouse, це дуже страшно?
-
ukrainiansinalberta.ca/i-need-help/
-
Так, я вчора летів
-
Спасибо 🙏
-
к сожалению, те, кто могут помочь с жильем и работой, тут не сидят. жилье можете поискать в фб в группах помощи украинцам (их много, например facebook.com/WH4Ukraine), посмотреть на icanhelp.host, в украинской православной церкви - stvlads.com/housingforrefugees. работу - на linkedin, kijiji, возможно, в том же фб где-то наткнетесь на листинг
-
Здравствуйте, мы семья, я с женой и двое детей 4 года и 5 месяцев. Ищем жильё и я ищу работу, но не знаю английского языка. Кто поможет с работой и с жильём на время?
-
Ми будемо летіти 15 вересня
-
Вітаю! Скажіть, будь-ласка, є хтось хто летів прямим рейсом Рим-Калгарі?
26 Jan 2023, 06:42
18045/104633
9 minutes ago