UA to Calgary🇨🇦
-
Я підключав через онлайн заявку на сайті Телуса. Спитав чи є можливість підключити в самому домі. Зробив заявку і через 5 днів прийшов майстер.Все мені детально пояснив як і що працює, як підключають ітд. Інтернет в них гарний та швидкий, але є головний мінус те що ставлять 2 коробки - трансмітер, який їх файбер перекодовує до вигляду оптичного кабелю, які тут скрізь встановлені і ще сам хаб, який під'єднують до квартирних комунікацій в квартирі. Перший раз він не зміг все підключити, бо були свята і не було ключа від загальної коробки, безкоштовно перенесли все і він через ще 4 дні прийшов і допідключав.
-
Я рекомендую все вопросы решать на прямую, так на много эффективней. Полагаться на агенства такое себе. Но, поздравляю вас что у вас получилось!
-
Можливо через житлову компанію вийшло так
-
У нас был плохой опыт с подключением интернета от Телус. Отправляли заявку через офис broadwalk, нам позвонили через 5 дней, сказали что мастер приедет и все подключит на следующий день, но через час пришло сообщение что мастер придет через неделю. Возмущению не было передела Но мы решили позвонить им и уточнить почему нам сказали одно, а пришло по смс другое. Разговаривали долго с ними, но в итоге сошлись на том что мастер придет через день. Подключили 75 мб/с, вполне хватает
-
По поводу интернета. Я им звонил в понедельник, во вторник утром мастер был у меня. Два часа работы и интернет готов. 70 кад в месяц 300 мб скорость. Первые два месяца не плачу
-
Потрібно йти в офіс чи можна їм дзвонити?
-
Дякую
-
Аа так, я бачила що з 30 років. Забула за це
-
можете ще мені скинути будь ласка?!
-
Брали в Turo. Чоловік порівнював ціни, то більш менш дешевше. І сподобався підхід сервісу. Коли береш машину, потрібно пофоткати в додаток, потім так само як віддаєш. Ліміт по пробігу був 900км. Вертати потрібно з таким самим об'ємом бензину .
-
Доброго дня. Хто підключав інтернет Telus, за скільки днів після заявки вам підключили?
-
Я понятия не имею сколько это))
-
Сколько это может стоить?
-
Если есть желающие, можем вместе поехать в Банф, возьмём 3 человека