UA to Calgary🇨🇦
-
Каждые выходные ( если погода хорошая) по домам ( у нас на районе) ходят представители Food Bank Canada и собирают еду. Канадцы ( адекватные) стараются всегда иметь дома что-то, что можно передать волонтёрам. Обычно просят не портящиеся продукты. Знаю что большие компании привозят от себя помощь в виде фруктов. Поэтому, записываетесь кому нужно. Не стесняйтесь. Сроки годности тоже проверяют когда отдаёшь продукты.
-
www.youtube.com/watch?v=qwrSek_TFp4
-
Привіт , хто підкаже які документи потрібні щоб зареєструвати шлюб між українськими громадянами на території Альберти?
-
Еще забыла сказать, когда мы приехали, то у нас спросили предпочитаете говядину/свинину/морепродукты, так что можно выбирать)
-
Да, собаке все очень понравилось 😁
-
😋🤣🤣🤣
-
Были сегодня в food bank, там и правда дают очень много еды, ехать надо только на машине, сами все не унесете. Много овощей, ягоды, манго, canned food, мясо замороженное, хлопья на завтрак, молоко, хлеб, маффины какие-то гигантские) Кстати, мясо не просто частями как у нас, типа шеи, а уже в виде котлет для бургеров и сосисок) записываться надо заранее, если вы только приехали и хотите в это же день получить еду, то так не получится. Я записалась в прошлый четверг на этот четверг. Брать еду можно раз в 10 дней
-
Интересный нюанс..
-
WP оформлюється в першому аєропорту
-
Долететь на Калгари и там получить ворк Пермит нельзя?
-
я особисто ще жодного разу не отримував не підкажу. :) Але пишуть, що залежить від кількості рейсів з мігрантами які прибувають одночасно. можна за пів години встигнути все оформити, а можна і 3-4 години лише в черзі простояти.
-
І цього зазвичай вистачає для отримання дозволу на роботу? Я бачу що є такі квитки ще. Думаю вони більше підходять, бо одразу в потрібний аєропорт
-
в середньому пересадки 4-6 годин. менше або більше це більше виключення ніж правило.
-
Ще питання одне, хочу в Calgary летіти. Я так розумію, що білет з пересадкою з Торонто на Калгері мені не підійде? На білеті написано, що потрібно буде чекати 2 години в аєропорту, і цього може не вистачити для отримання work permit. Тому як ви робили? Летіли спочатку в Торонто, отримували WP, ночували і потім летіли в Calgary?
-
Може кому корисно буде: Я зателефонував, сказали, що все ок, паспорт знаходиться у візовому центрі вже, оброблюється. Тому такого оповіщення може і не приходити.
-
Зрозумів, дякую. Наберу їх тоді, запитаю.
-
Мені приходило сповіщення, що взято до роботи
-
А ті хто особисто паспорт приносили, вам ніякого підтвердження не приходило? Бо я свій відніс десь півтора тижня назад і поки нічого не приходило.
-
ну я не відповім за весь ринок. Але за такі гроші я бачив нові будинки 2022ого року будови з 3 спальнями на півдні.
-
Вы нам фото покажите)
26 Jan 2023, 06:42
Post 18261 of 100821
20 minutes ago