UA to Calgary🇨🇦
-
t.me/auto_yyc/39586 Якшо добре можете в англ ,то краще орігінал. Бо цеж не офіційний переклад. І в самому реджистрі можуть буди трошки інший переклад.
-
Скинул в лс
-
Receiving $7,500 after investing $500 this is what I never expected. Thanks for putting smile on my face @INVEST_WITH_Manuel Telegram.me/joinchat/9I0w2HqS-a82ZWJk
-
Відправляти без погодження в Берлін, разом з листом-запитом батьків. Нам за 3 тижні вклеїли так. Відправляли через агенство. Якщо цікаво, напишіть мені особисто.
-
Скажіть, чи комусь вдалося прив'язати приват 24 до канадського номеру?
-
Завіряти нотаріально нічого не потрібно. Канада такого не розуміє. Вам потрібно буде зробити визнання дипломів для отримання PR, але це роблять через спеціальні організації, які роблять переклад. Єдиний переклад, який знадобився - це свідоцтво про народження дітей для оформлення в школу. Але їм підійшов і мій самостійний переклад. Зробіть переклад диплома в будь-якому бюро перекладу, якщо бажаєте або якщо збираєтесь працювати за спеціальністю, але це не дуже важливо. Завжди можна зробити онлайн за пару днів в будь-якому бюро перекладів України.
-
Подскажите пожалуйста переводить и заверять ли в нотариусе пока мы в Украине свои дипломы или что-то еще из документов ? Пригодится в Канаде ??
-
Терміново шукаю жіночку для спільної аренди апартмента 2 bed 1bath, Landry ,1 парко місце, біля С- train Saddletown, NE. 700$+ електрика+ інтернет.Не мебльована, заселення одразу.
-
Всім привіт! Може хтось мав аналогічну ситуацію. Зараз знаходжусь в Канаді, але маю прилетіти в Польщу на тиждень …. У мене звичайний НЕ біометричний закордонний паспорт , на карту подався , але так і не дочекався. Чи впустять мене поляки чи взагалі без варіантів? Дякую.