UA to Calgary🇨🇦
-
Скажіть, чи комусь вдалося прив'язати приват 24 до канадського номеру?
-
Привіт усім. Підскажіть що нарахунок погодження дітей. Що робить? Вже тишина 3 місяця підскажіть хто знає? Дякую.
-
Завіряти нотаріально нічого не потрібно. Канада такого не розуміє. Вам потрібно буде зробити визнання дипломів для отримання PR, але це роблять через спеціальні організації, які роблять переклад. Єдиний переклад, який знадобився - це свідоцтво про народження дітей для оформлення в школу. Але їм підійшов і мій самостійний переклад. Зробіть переклад диплома в будь-якому бюро перекладу, якщо бажаєте або якщо збираєтесь працювати за спеціальністю, але це не дуже важливо. Завжди можна зробити онлайн за пару днів в будь-якому бюро перекладів України.
-
Подскажите пожалуйста переводить и заверять ли в нотариусе пока мы в Украине свои дипломы или что-то еще из документов ? Пригодится в Канаде ??
-
Терміново шукаю жіночку для спільної аренди апартмента 2 bed 1bath, Landry ,1 парко місце, біля С- train Saddletown, NE. 700$+ електрика+ інтернет.Не мебльована, заселення одразу.
-
Чи їде додому хто на днях ? Треба документ передати за винагороду ( 💵
-
Я спрашивал в Посольствах Украины в Эдмонтоне и Торонто, сказали Шенген делать
-
Всім привіт! Може хтось мав аналогічну ситуацію. Зараз знаходжусь в Канаді, але маю прилетіти в Польщу на тиждень …. У мене звичайний НЕ біометричний закордонний паспорт , на карту подався , але так і не дочекався. Чи впустять мене поляки чи взагалі без варіантів? Дякую.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка де можна знайти меблі в квартиру в Калгарі, безкоштовні або не дуже дорогі?
-
Кто то в калгари. На нефте - газовой промышленности работает?
-
Добрый вечер Кто любит хайкинг, можете преснойдениься к нам завтра в небольшую прогулку по Каньону Гротто, это недалеко от Кенмора Есть два свободных места Цена за бензин 15-20 баксов
-
Скільки там за вхід платити ?
-
Вітання. Чи є у групі швея зі своєю машинкою?
-
Доброго дня друзі, є питання. Можливо хтось підкажіть страхового агента рус або укр мовного…
-
Друзі, на завтра поїздка в Банф. На термальні джерела. 3 вільних місця залишилось. Хто хоче поіхати на відпочинок з ранку до вечора? Пишіть мені…)
-
Всім доброго дня! Запрошую з 10 січня всіх на тренування з MMA та KICKBOXING! Всі групи поділені на вікові категорії : молодші діти, старші діти, підлітки, чоловіки та жінки ! Давайте знайомитись! Мене звати Андрій Карпук та я з України , Київ , мені 36 років , 30 з них я провів у спорті а 20 з яких я треную ММА ! Я майстер спорту України з Ушу Саньда та майстер сорту України з ММА, маю вищу спортивну освіту, досвід не лише тренера а й керівника клубу CHAMPION FIGHT CLUB ( CFC) якому у вересні 2023 року виповниться 20 років , також я автор програми 12 ROUNDS MMA SYSTEM, за всі роки тренування мої вихованці неодноразово ставали Чемпіонами та призерами Чемпіонатів України , Європи та світу з ММА, Кікбоксингу та Ушу Саньда Я у Калгарі , та з 10 січня 2023 року розпочинаю свої групові та персональні тренування з ММА та Кікбоксингу для діточок, підлітків й дорослих продовжуючи свою улюблену справу у Канаді! 🤔 ММА - це не мордобій і не бої без правил! Це поєднання різних технік самооборони, дисципліна та комплекс вправ функціональної підготовки за авторською програмою від CHAMPION FIGHT CLUB Яку користь приносять тренування у нашому клубі: ⁃ впершу чергу ви або ваша дитина ставатимете не лише фізично сильними та витривалими але морально стійкими , прокачаєте у собі можливості стратегічно мислити у будь якій важкій ситуації ⁃ Ми навчимо вас або вашу дитину масі прийомів з ММА та Кікбоксингу на повноцінному тренуванні яке займе не годину а цілі півтори три рази на тиждень ⁃ Клуб це важлива комунікація не тільки для дітей але й їх батьків й хлопців старшого віку, це впершу чергу командний дух, дружба та постійне спілкування якого нам зараз не вистачає для адаптації й формування соціального життя у новій країні ⁃ Разом ми не лише проводитимемо час у клубі а як це вже заведено у CFC роками ,відвідаємо дуже багато цікавих місць Канади на учбовотренувальних зборах, чемпіонатах,туристичних поїздках та клубному відпочинку ⁃ Клуб має свою багаторічну ідеологію та традиції , й думаю що вони Вам сподобаються CFC CALGARY-з любов’ю та повагою до кожного! Наш розклад тренувань з 10 січня 2023 року МMA / KICKBOXING JUNIOR / MEN /WOMEN 14+ YEARS Вівторок/четверг 20:00-21:30, субота 13:00-14:30 МMA / KICKBOXING KIDS 5-7 YEARS Субота 14:45-16:00 , неділя 10:00-11:15 МMA / KICKBOXING KIDS 8-13 YEARS Субота 16:00-17:30 , неділя 11:30-13:00 Пробне тренування БЕЗКОШТОВНЕ ! МMA / KICKBOXING PERSONAL TRAINING П’ятниця 20:00-21:30 Субота 18:00-19:30 Неділя 13:30-15:00, 15:30-17:00, 17:00-18:30 Адреса локації клубу: LOCATION 2123 33 Ave SW Calgary, Alberta Canada T2T 1Z7 За довідками : +380990453452 Viber, WhatsApp, Telegram +1(587)2278487 Telephone Посилання на нашу Українську сторінку instagram: instagram.com/champion_cfc?igshid=YmMyMTA2M2Y= Чекаємо на всіх бажаючих приєднатися до нашої спортивної української родини CFC CALGARY Всім гарного дня!
-
www.instagram.com/p/CnDhr_Xv-eN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт друзі. Пропоную безкоштовну фотосесію. Умови тут
-
Срочно продам MacBook Air 750 CAD и Nintendo switch OLED 450 CAD
-
Ну или вы приехали с большой котлетой и вам хватит автономно жить полгода. Тут у кого как 😏
26 Jan 2023, 06:42
Post 1841 of 101605
about an hour ago