UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт друзі. Пропоную безкоштовну фотосесію. Умови тут
-
Срочно продам MacBook Air 750 CAD и Nintendo switch OLED 450 CAD
-
Ну или вы приехали с большой котлетой и вам хватит автономно жить полгода. Тут у кого как 😏
-
Плюс
-
Я имею ввиду, что нужно идти сразу на работу чтобы пошёл хоть минимальный, но приход денег. Чтобы вы не тратили свои накопления. Это важно
-
Использовать все ресурсы, максимально. Интернет самый важный источник информации
-
Маєте на увазі ходити фізично по місцях, не дуже розраховувати на інет?
-
См. выше
-
Снимайте Airbnb на первые 2 недели. Работу ищите сами, соглашайтесь на первую попавшуюся, даже если это минималка. Рассчитывайте только на свои силы. Будет работа, дальше проще. Со временем работу смените на более оплачиваемую
-
Добрый день,если у кого жилье или работа в Калгари для молодого парня. Прилетаю 8 февраля.Заранее спасибо
-
В закрепленных
-
Добрый день! Есть контакты волонтеров, помочь с поселением в отель при прилете? Поделитесь пожалуйста
-
Прилітаю першого лютого Шукаю спільну оренду Шукаю кімнату Знаю англ і вообще молодець #оренда #кімната #rent #спільнаоренда
-
Hello
-
А решта документів думаю без проблем
-
Я як подавала на fair entry в Калгарі, то з початку у мене були проблеми бо я жила на околицях місця, що офіційно вже не відносилось до Калгарі. Як тільки я переїхала на іншу адресу, то змогли оформити. Бо ці знижки на місячний проїзд дають за рахунок платників податків міста, в якому ви проживаєте Тому я не певна чи потрібно в цьому щось змінювати, проте варто буде запитати в них чи знайти на офіційному сайті інформацію
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
А за fair entry?
-
В банківському акаунті теж потрібно змінити адресу проживання Але там кожного разу як змінюється адреса
-
Тогда вообще не переживайте. Вот за Alberta health card нужно уточнить. Скорее всего им нужно сообщить что поменяли адрес
26 Jan 2023, 06:42
1858/105172
about an hour ago