UA to Calgary🇨🇦
-
Все привет. Кто-то уже интересовался возможными путями получения PR в Альберте? Я только нашла информацию, что программа для работников с wp, находящимися в Канаде, уже закрыта. Может кто-то находил другую программу, позволяющую получить резиденство через wp?
-
Гитару в салон самолёта можно брать
-
Нет, все отлично )Еда отвратная и алкоголь платный ))) Из минусов это всё)))
-
Спасибо, никаких сюрпризов небыло, все как обычно прошло?
-
Я летала . Из франкфурта до Ванкувера . Все норм)
-
У мене чоловік також дивився, але ми відкинули цей варіант, саме через такі думки...
-
Кто-то летал Condor авиалиниями? Что-то выглядит подозрительно дешево, видела за 300 дол с Германии по моему до Торонто
-
А в мене виникло наступне питання, може хтось знає: буду їхати з дитиною 13 років. Зрозуміло, що будемо ходити до місцевої школи у Канаді. А як бути з шкільною освітою в Україні? Її треба буде закінчувати дистанційно? Може хтось підказати?
-
Дякую, заспокоїли. 10 брати не буду 😂
-
Я думаю, що якщо ви не везете 10 пачок якогось одного препарату, то складнощів не повинно бути..
-
Я читала в іншому чаті, що не все за рецептами. Що є аптеки, де можно прийти і купити необхідні ліки, як і в нас..якщо ж якісь складні специфічні ліки, то так, за рацептом
-
Та у них там все за рептом чи ні? Стільки вже начиталась, одні кажу що взагалі не можна інші, що треба ховати! Вибачте, що набридаю, просто це у нас, перший буде у житті ПЕРЕЛІТ!!! Стільки різної інформації, дуже б хотіла знати, як правильно зробити!
-
Можно, но если что-то рецептурное, то на всякий случай рецепт взять с собой
-
Якщо всі мовчать то значить можна 😉 Ліки можна брати? У мене маленька дитина і я переживаю!
-
WestJet у нас рейс из Торонто в Калгари, билеты и правда дешевые, но у меня еще доплата за собаку +113 cad) но все равно это все вместе вышло дешевле чем прямой. С собакой он бы нам обошелся под 2000$
-
А можна дурнувате питання 🤪
-
Если точно 2300 за 4х. Но это еще без кота
-
Дякую, будемо шукати.
-
Норм. У меня тоже около того. Тоже 2×23+ ручная кладь
-
Короче один билет из варшавы с багажем 635 usd)
26 Jan 2023, 06:42
19069/110379
about 2 hours ago