UA to Calgary🇨🇦
-
Доброї ночі. Прийшов рахунок на 31 доллар на людину, після того як ми проплатили по 17 долларів за аналіз крові . Хтось знає, чому ще нам прийшов цей рахунок
-
I basically thought that it was a Scam until I decided to give it a try with just a little start up of €600 and I got €6,800 in 24hours of trading it's so amazing and everything works out.. Click on the link below to start earning with Mr Ben simpson t.me/+IxQTPfOtB0wyMjg0 t.me/+IxQTPfOtB0wyMjg0
-
В этой клинике услуга по immigration medical exam стоит 150 кад, кровь и рентген бесплатно делают
-
У нас було огляд 100 , кров 17, рентген безкоштовно. А ось тепер прийшло на 30 щось
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
А нас не попереджали. Це у всіх клініках так?
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 💥Носка 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас, и получи подарки ко дню Св.Валентина😉 ⏳Места ограничены⏳
-
Я взагалі не розумію, чого ще треба заплатити 30 доларів. Пройшло вже 2 місяці
-
В любой dental clinic. Нужно предъявить benefit card.