UA to Calgary🇨🇦
-
Хули не монклер по 2500))
-
Ну окей, 400
-
Да не слушай, норсы и хелики по 200-300 баксов топовые есть
-
Просто посмотрел видео товарища из Калгари который рассказывает что тут самые нормальные куртки это Canadian Goose за 1700к$ и как-то задумался
-
Все залежить від цін і від того, якому саме одягу ви надаєте перевагу. Якісь теплі речі однозначно треба щоб були з собою, на перші дні хоча б
-
100 кадов отличная зимняя длинная куртка, выдержала -30, не заморачивайтесь
-
Ну дивлячись що він дивився На нашій писало до -65, але то може для актівіті якогось. В - 25 на термобілизну + флісова толстовка 👍 (уточню, що ми без машини)
-
Значить термобілизну ще візьміть, а тут тоді купите щось тепліше
-
Цей товариш також дивився на ці куртки і каже що вони дуже тонкі для такої температури
-
Термобілизну я полюбляю вже давно, згоден, але в мене певно зараз не настільки ефективна термобілизна щоб зігріти при -65 😄
-
Дякую
-
Тут не буває -65. Ті що писало -35 нам здалися тонкі. Ми обирали по товщині утеплювача, щільності тканини і комфорту. Але насправді скільки людей, скільки й думок. Я думаю ви тут знайдете для себе одяг, який підійде саме вам
-
Я тоже так думал, что надо канадиан гус покупать. В итоге купил за 75дол по скидке какой-то ноунейм длинный и норм с собакой в -32 гулял было ок.
-
Точнее даже за 65. Вот такой. Вполне себе ок. Особенно за такую цену.
-
"HellyHenson" вам в поміч. Це для мерзлюків! Згідний, не дешево но, працює як атомний годинник! 😁🤪
-
А лучше Canada Goose)
-
то мабуть ще дорожче.😁 Може і так. Я користуюся "НН" і ні грамульки не шкода грошей. 🤗
-
В мене також НН, але за цю зиму довелося її вдягати не більше 10 разів. Весь інший час не було холодно і носила найтоншу куртку, що рулончиком згортається в долоні
-
Подскажите как купить проездной онлайн по скидке?
-
JOIN THIS TELEGRAM GROUP CHANNEL AND SEE THE AMAZING TESTIMONY OF PEOPLE REGARDING THIS PLATFORM NO WITHDRAWAL CHARGES NO HIDDEN FEE NO COMMISSION FEE JOIN WITH THE LINK BELOW t.me/joinchat/dn2peUzJh9o3NTc8
26 Jan 2023, 06:42
19642/105110
2 minutes ago