UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Кредитну карту банк видає тільки через 2 тижні😳А поповнити вже треба
-
онлайн можно оплачивать только кредитной картой. Дебет только при физической оплате
-
А як розрахуватися онлайн?Наприклад треба онлайн оплатити інтернет та треба ввести номер карти та той код
-
на дебетовой карте CVV кода не бывает, только на кредитной карте.
-
Всім доброго вечора.Не підкажете,де на карті RBC банку ззаду 3 цифри?Є тільки біла полоска для підпису та все
-
Ну вона то дійсна, раз вона є на сайті Альберти! Запитання в тому що, згідно другому пункту вимог цієї програми то на мою сім'ю, наприклад, НЕМАЄ БУТИ доходів в сім'ї більше ніж +1578КАД... Я навіть пробувать не хочу тієї помочі, вже і так допомогли, більше ніж треба, за що безмірно вдячний Канаді! 😊 Не маю права когось відмовляти, проте, нагадування правила ЗА ВСЕ ТРЕБА ПЛАТИТИ ніхто не відміняв.✌️🤝
-
Привіт) чи є хтось які вже подавалися на цю фінансову допомогу? Чи це справді дійсна програма?
-
Всім привіт, я сертифікований з досвідом майстер, роблю ламінування/ фарбування брів та вій🤩 воскову корекцію брів або пінцетом⚡️ Зроблю приємний бонус на перший візит 🪄 Район ELBOYA (C-train 39 AVENU) 🕑 ламінування та фарбування 1 година ⚡️Працюю ще на українських матеріалах⚡️ ЯКІСТЬ ГАРАНТУЮ ❤️ Носка ламінування 1-1,5 місяці ⭐️ Ламінування/фарбування вій 50$🔥 (при першому візиті В ПОДАРУНОК БОТОКС) Ламінування/фарбування/корекція брів 55$
-
🏞 Національний парк «Банф» — перший національний парк Канади, заснований у 1885 році в Канадських скелястих горах. Парк розташований на 120 км на захід від міста Калгарі в провінції Альберта із площею 6 641 кв. км: покриває практично всю гористу місцевість, із численними її гірськими й наземними льодовиками, густим хвойним лісом і альпійськими ландшафтами. Цей парк - улюблена пам’ятка округу Альберта серед туристів. Там неймовірна краса! А також безліч фірм пропонує свої послуги стосовно організації одноденних прогулянок, кемпінгу, занять альпінізмом або скелелазінням. Що не лишить байдужим жодного! 🥰 Озера – головні пам'ятки парку Банф! “Очима” національного заповідника є три мальовничі озера, про них читайте на самих картинках. 👆 ps повну версію поста читайте у нашому instagram або Facebook ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: Telegram Instagram Група в Facebook Instagram USA & Canada
-
Привет! 5.02 с Варшавы буду добиратся до Калгари, еду один, если кто тоже едет один пишите в ЛС, можем поехать вместе
-
Honestly what i never believed was 𝗂f i 𝖼𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗆𝖺𝗄𝖾 𝖺 𝗁𝗎𝗀𝖾 𝖺𝗆𝗈𝗎𝗇𝗍 𝗈𝖿 𝗆𝗈𝗇𝖾𝗒 𝗐𝖾𝖾𝗄𝗅𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝖻𝗂𝗍𝖼𝗈𝗂𝗇 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀, 𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀𝗌 𝗁𝖺𝖽 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾𝖽 𝗌𝗂𝗇𝖼𝖾 𝗂 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝖾𝖽 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀 and 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗂𝗇𝗀 $3000 𝖺𝗇𝖽 𝗀𝖾𝗍𝗍𝗂𝗇𝗀 $22500 in just 48hours 𝗐𝖺𝗌 𝗌𝗈𝗆𝖾𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀 𝗂 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝖾𝗑𝗉𝖾𝖼𝗍𝖾𝖽, I am very happy, I will continue trading with you and share ur good news. contact him for more info
-
Natural disasters should cleanse Earth from economic parasites.