UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт ✋🏼 Є у когось рефералка fido?
-
Доброго дня ! Мене звуть Роман. Планую приїхати до Калгарі початок лютого. Шукаю когось хто зміг би допомогти з житлом. Шукаю однокімнатну квартиру або кімнату, кімната був би ідеальний варіант. За професію Я банкір. Буду вдячний за буь дяку інформацію чи допомогу !
-
Доброго дня, питання до тих, хто планує або вже підтвердив український диплом в Канаді. Якщо диплом на 2 мовах (англ і укр), то чи робили ви все ж переклад нотаріальний англійською ? Дякую!
-
О, классно, я тоже люблю волейбол
-
Супер
-
Коли Будете дзвонити запитуйте про Drop-in Volleyball. Drop-in коштує здається $10. Потім якщо вам сподобається можете придбати абонемент. Можете також зателефонувати 403.220.6562 і попросили/записатися на тур по цілому спорт комплексу. Вони вам все покажуть та нададуть всю інформацію
-
Привет всем))) Меня Саша зовут. Планирую в Калгари в марте. Подскажите пожалуйста, кто может дать контакты жилья, где можно остановиться Или кто может помочь на первое время Может кто ищет человека, с кем можно снимать жилье вместе✋ я тут
-
Дуже дякую!
-
University of Calgary Drop in volleyball = для всіх бажаючих Кожноі середи з 8:30рм до 10:30рм . Грають у Gold Gym = золотому залі. Їхній телефон 403.220.5029
-
А в якому саме університеті?
-
Подивіться в університеті та в community centres
-
Магазин Staples
-
Про вибір банку у Канаді; youtu.be/iVTuXrY4Ih8
-
Кому нужны сигареты САNADIANS НЕ дорого...остались лишние..... пишите в личку
-
Всім хелоу, чи є в когось дітки, хто відвідує Stanley jones school?
-
Можливо
-
Я десь чув, що у Calgary University грають. Може там ви були?
-
У ДТ
-
Я вже точно не пам'ятаю
-
А де саме?
26 Jan 2023, 06:42
19856/102868
10 minutes ago