UA to Calgary🇨🇦
-
Это относится к тому времени когда начался ковид? И на какой закон вы сослались? У меня просто такая ситуация
-
Сейчас возможно на многие вещи закрывают глаза... Но в мирное время, наверное бы депортировали в страну исхода, в Украину.
-
Сейчас в аэропорту сижу но на всякий нужно знать
-
У меня была виза продлена не из за ковида, а из за войны (виза закончилась в апреле 2022 года) Пограничнику показывал постановление об этом продлении, они переводили на английский. На всякий случай найдите официальное решение, о том что вы находились легально в Польше.
-
www.gov.pl/web/udsc/epidemia-koronawirusa--specjalne-rozwiazania-dla-cudzoziemcow#:~:text=Przed%C5%82u%C5%BCenie%20legalnego%20pobytu%20obywateli%20pa%C5%84stw%20trzecich&text=Jest%20to%20zatem%20okres%20od,stanu%2C%20kt%C3%B3ry%20obowi%C4%85zywa%C5%82%20jako%20ostatni.
-
Але це було мега старанно. Тому тут реально на яких прикордонників трапите
-
Ми летіли з Парижу До мене чогось докопались 🫠 Я взагалі виїхала після 24 лютого до Польші та перебувала там на цілком законних обставинах. У мене була польська Дія та статус Ukr Але чомусь тьотя вирішила зі мною поговорити на тему , що у мене український паспорт та я маю право перебувати лише 3 місяці в ЄС. А в мене було там 6 або більше. Можливо чарез те, що я їздила в Україну навесні та мала ще одну печатку. То вона чомусь вирішила докопатися. 🥵 Поряд сидів чоловік , каже їй «заспокойся та махнув так рукою» Я тільки сказала, що ми чекали на візу в Канаду. Отримали її та зараз покидаємо ЄС.
-
Дякую
-
Торт-безе "Омбре" - саме те на День усіх закоханих 💖💖💖 Безе-хрустяшка, ягідний крем зі свіжою малиною, макаронси та маленьке солодке серце 😊 ідеально поєднуються з холодним шампусиком 🤗🥂⚡ Цей тортик легко зможе стати чудовим доповненням до ваших пристрасних почуттів цим чудовим романтичним вечором 😉😉 Приймаємо замовлення на 14 лютого і не лише 🤗 Ціна торта 50 cad (діаметр 20см) Забрати можна у районі 17 awe SW
-
Прошел без каких либо вопросов. Отсканировал старую карту и ни слова не было 🤷
-
Я лечу через Франкфурт, надеюсь там такого не будет
-
С истамбула до франкфурта
-
Вот что беспокоит что у меня время для трансфера 50 минут
-
Надеюсь не попасть в задницу😭
-
Показал свою старую карту побыта и у пограничной службы Германии не возникло каких либо вопросов ко мне. Прошел вообще на легкой ноге и ни слова не сказал, кроме идите
-
Нет, просто там была пересадка
-
Всім привіт! 21 березня лечу з Берліна в Калгарі та шукаю попутницю 😊 Або на спільну оренду квартири яку планую знайти до приїзду.