UA to Calgary🇨🇦
-
У вас там в приложении революта если нажать на аватарку, то будет написан тарифный план и если там у вас план стоит Essentials - то револют работать не будет нигде кроме еврозоны. А повысить тарифный план можно только предоставив революту документы легального пребывания в стране, в которой вы зарегистрированы в револют это прям дичь, но сам с этим столкнулся)
-
Представь я тоже поехал сначала в Турцию без налички и все деньги были на революте, вот я просел тогда
-
Может есть альтернативы?
-
Telus вроде норм условия но сильно дорого
-
CBD в помощь))
-
Там де потріскалися, спробуйте оцей, купували в суперсторі
-
🇺🇦 Подати заявку на допомогу від міжнародної організації «ООН»💭 • 7200 гривень на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
Или это и есть админы....😁
-
А почему их☝️ не забанят админы??
-
❤️ Дякую міжнародній організації ООН за надання гуманітарної та фінансової допомоги, дали пакет продуктів та 14400 гривень на мене та доньку 👍🏻🤍 @help_mission_bot
-
Доброго часу! Підкажіть онлайн сервіси доставки продуктів у Калгарі🙏🏻
-
CFC CALGARY Ми у Калгарі тому чекаємо всіх на тренування з MMA та KICKBOXING! Давайте знайомитись! Мене звати Андрій Карпук та я з України, Київ 🇺🇦 Мені 36 років, 30 з них я провів у спорті а 20 з яких я треную ММА! Майстер спорту, маю вищу спортивну освіту. Керую спортивним клубом CHAMPION FIGHT CLUB (CFC) якому цьогоріч виповнюється 20 років. Мої вихованці неодноразово ставали Чемпіонами та призерами Чемпіонатів України, Європи та світу з ММА, Кікбоксингу та Ушу Саньда. Я проживаю у Калгарі, та з 10 січня 2023 року розпочинаю групові та персональні тренування з ММА та Кікбоксингу для діточок, підлітків й дорослих продовжуючи свою улюблену справу у Канаді 🥇 ММА - це поєднання різних технік самооборони, дисципліна та комплекс вправ функціональної підготовки за авторською програмою від CHAMPION FIGHT CLUB Доступні групи: МMA / KICKBOXING JUNIOR / MEN /WOMEN 14+ YEARS МMA / KICKBOXING KIDS 5-7 YEARS МMA / KICKBOXING KIDS 8-13 YEARS МMA / KICKBOXING PERSONAL TRAINING 💪 Пробне тренування БЕЗКОШТОВНЕ! 📍Адреса локації клубу: 2123 33 Ave SW Calgary, Alberta Canada T2T 1Z7 📞 За довідками та для запису: +380990453452 Viber, WhatsApp, Telegram +1(587)2278487 Telephone
-
Усі, хто потребує допомоги з житлом, працевлаштуванням, транспортом та інші види допомоги, можуть подивитися на цьому сайті 🇺🇦💙💛 frompeopletopeople.com
-
🇺🇦 Отримати допомогу від міжнародної організацї «ООН» тепер можливо за допомогою чат-боту 💭 • Допомога складає 7200 гривень, на одну особу 👉🏻 ООН - офіційний чат бот ☑️