ENGLISH Speaking Club (Saturday / Sunday).
Всім привіт 🙌🏻
Останнім часом , бачу, всі переконалися, що знання англійської мови дуже спрощує життя, особливо тим, хто іммігрував чи лише планує у Канаду. Я помітила, що в людей дуже часто виникає проблема саме з розмовною англійською 🇨🇦
Згадала, як у свій час мені допоміг перегляд серіалів та фільмів англійською. Тільки тоді я не мала з ким їх обговорювати, тому (не смійтеся) я говорила сама з собою. Сама ставила питання , сама на них відповідала.
Аби ви не сходили з розуму, так я робила це я, вирішила організувати Speaking Club, але дещо модифікований.
• Заняття в суботу або неділю в Zoom
• 1-1.5 год (ранкові або вечірні)
• Рівень А1-А2
• Старт - 4-5 березня і далі щовихідних.
• Лише 5-6 людей в групі
• Щопонеділка я скидаю назву фільму і у вас є тиждень, щоб його подивитися і повчити слова
• Готую файл зі словами/уривками з фільму, які необхідно вивчити протягом тижня
• Готую діалоги, які ми будемо між собою читати
• Готую список питань по фільму, які ми будемо між собою обговорювати.
Моя мета - створити ком‘юніті, де ми можемо спілкуватися один з одним без «напрягу», обговорюючи класні фільми за чашкою чаю, поєднуючи speaking + reading + listening + writing.
Я не педагог за освітою, від мене не буде поганих фідбеків чи повчань. Я хочу бути другом/організатором, який допомагає. Про себе скажу, що я використовую розмовну англійську щодня протягом вже 7 років у зв’язку зі специфікою моєї діяльності (працюю бортпровідником)
Ціна? Оскільки це, скажімо там, демо-версія клубу, ціну залишу символічною , лише за витрачений час для підготовки 1 заняття - 7 CAD / 200 UAH.
Набираю 4 групи - максимум 20 людей.
Слава Україні 🇺🇦🙌🏻
P.S. У березні також вирушаю в Калгарі і планую проводити такі ж офлайн зустрічі. А зайві знайомства нікому не зашкодять 🤫