UA to Calgary🇨🇦
-
Не зовсім ще розуміюсь у всіх тонкощах канадської культури , але цікавлюся. О якій годині це буде відбуватися і по яким каналам буде транслюватися? можливо знаєте
-
На жаль не знаю о котрій годині буде і де
-
🇺🇦 Що може отримати кожен громадянин України від благодійного фонду «Dobro ua»? 💬 • Психологічна допомога • Гуманітарна допомога • Фінансова допомога - 5700₴ • Тимчасове житло 👉🏻 @ua_dobro_bot ✅
-
Берете папери які вам в далі у госпіталю. Ідете до регістрі..... ну це все
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
можно запросить возврат денег . вроде есть форма на это
-
Я конечно могу вам показать всю переписку с кризис и чеки оплаты, но факт в том что пока не приехал, получал тупые отписки, вот так))
-
Подскажите пожалуйста из недавно прилетевших. Хотим маме сделать визу чтобы прилетела сама, то есть подача только ее индивидуально. Как сейчас обстоят дела с выдачей виз, вкратце, по прежнему нереально найти время на биометрию? Какие сейчас самые большие трудности?
-
ну в кризис никто не мешает написать и приложить чек оплаты
-
Повезло👍
-
ждали месяц . пришел . понятно дело что была заказана доставка курьером
-
Не ждите доставку, если готов заберите сами. Ждать можно месяц и не дождаться. Это на личном опыте. Подавал в Вену.
-
если во Львове - то да, сложно если в Польше, например, то намного проще или в других странах евросоюза
-
Я забил на все это еще в декабре, благодарю за беспокойство))
-
остается только один вариант но не думаю что поможет
-
Это сделано, результат 0
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, в якому реджістрі в Калгарі, можна взяти машину в арену на роуд тест?
-
Підскажіть будь ласка,знайшли інше житло, попередили лендлорда за півтора місяця що хочемо з'їджати з 15 березня, спочатку він написав що все ок, і що вже на увазі нових квартирантів. Вчора же заявив що ми повинні оплатити за весь місяць, тому що тут не принято з'їджати 15 числа. Підскажіть, чи правомірно це, тому що зараз будемо платити і тут і там
-
Тут заїжджають і виїжджають 1го числа, тому так, правомірно. Читайте, що написано в вашому договорі. Якщо виїжджаєте раніше терміну, то можуть і депозит не повернути. Взагалі-то ситуації бувають різні, як і лендлорди)
-
Подскажите почту куда писать в случае если хилз карта не приходит более 100 дней, говорили можно обратиться куда-то в говермент, они сверят инфу и помогут получить ее
26 Jan 2023, 06:42
20752/105176
about an hour ago