UA to Calgary🇨🇦
-
Речь идёт только о водительских правах
-
ага только надо прежние запрятать глубоко и далеко . правила провинции никто не отменял .
-
Я вже змінив .. але якби зміг повернути час назад , то отримав би права в іншій провінції , без здачі своїх . Товариш взяв в Торонто , залишившись при своїх
-
Супер . Права на 50 років українські , в обмін на 3 роки альберти …
-
Вы понимаете что если ваш товарищ попадется где-то с нашими правами - ему грозит срок…? Вы в другой стране с другими законами. Если вам не нравится - чего тогда тут остаетесь?))) тут «решалова» и подобное не пройдет. В лучшем случае вас просто депортируют
-
Вопрос по медицине, взять направление на медосмотр можно в волк ин клиник или только у семейного, и направление платное или нет
-
Є такий експіріенс в Австралії... Навіть через 11ть років депортували сім'ю 🤗 Вже звісно що вони громадянство навіть мали Австралії і тому подібне. Щось там спливло 😈
-
4 дні до кінця цієї пропозиції
-
Продам скіпаси в гори . Люди , активний відпочинок це дуже здорово та в тренді завжди . Не шкодуйте коштів на це 😅
-
Так я не залишаюсь 😂
-
Так є дія, і якщо вам потрібно буде, можна в мрео піти і вони зроблять знову ваше посвідчення
-
Переїхавши в Альберту з Торонто ви повинні через 6 місяців після реєстрації всеодно їх змінити на права Альберти, і заповнюючи форму ви будете вказувати скільки прав маєте. В Альберті законом заборонено мати більше ніж 1 водійське посвідчення
-
Дівчатка, підкажіть, будь ласка, де купуєте смачне маскарпоне. Знайшла в Sobeys але мені воно +-, хочу щось краще по якості. А ще поділіться досвідом, яким засобом можна легко відчистити скляні дверцята в душовій. Буду вдячна за відповідь в особисті ❤️
-
Всех рад приветствовать🖖 Люди, подскажите пожалуйста, какую лучше всего делать страховку для лечение зубов?🦷🪥 Заранее 🙏 благодарю
-
А что за карта и нужно ли за нее платить?
-
До сентября у вас будут бенефиты от провинции, если карту оформите
-
бланк заполняется и отправляется по адресу, и потом приходит карточка бенефитов
-
Приходит вместе с медицинской страховкой на почту бланк на бенефиты, это бесплатно от провинции
-
Вы прилетели по cuaet? Получили уже alberta health card ?
-
Всім привіт . В Калгарі при зміні водійських прав українські потрібно здавати ?
26 Jan 2023, 06:42
20842/109371
about an hour ago