UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт! Можливо, хтось зіткнувся з такою ж проблемою… Ми не вклалися у відведений час для походження медогляду (90 днів). Як його можна пройти? Чи були у Вас проблеми із записом для проходження медогляду? Заздалегідь дякую за відповідь 😊
-
Всім привіт! На субботу в наявності буде два свіженьких і ароматних торта Наполеон, з заварним кремом🎂 Вага 1-1.2 кг, 40 cad за тортик Забрати можна за адресою: 10 St SW (Downtown) Дуже смачні, рекомендую ❤️ Моя сторінка Інстаграм: instagram.com/konditer_ponchik?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ребят, время букать bnb жильё, но не знаю на сколько конкретно. За 10 дней реально ли найти более постоянный вариант? Понимаю, что всё индивидуально, но всё же. Поделитесь опытом пжлст.
-
Мм знімали житло на 10 днів і за 6 днів нам вдалося знайти житло і роботу
-
Но учтите, что в основном заселяют у них с первого числа
-
Мне кажется максимум это 2 недели. Мы лично находили за 1
-
Круто, спасибо вам всем большое! По поводу "с первого числа" - понимаю, но я прилетаю 5го марта, если договорюсь снимать с 15го - будет здорово, в противном случае - буду кататься по съёмам до апреля.
-
Ми заселялися не з першого числа наприклад ,то ж уточнюйте на всякий випадок )
-
На рентфастере иногда попадалось и с 15го числа. Реже конечно, но шансы снять есть
-
У нас от поиска до подписания 3 дня ушло. Нюанс в том, что сдают в основном с первого числа, поэтому ориентируйтесь на первое число и уже от него все планируйте. UPD: на рентфастере смотрите с пометкой immidiate, т.е. сдаётся прямо сейчас.
-
😭я недавно загубила золоту сережку, і не знаю в якому місці. Також цікавило таке питання..де такі групи є
-
Залежить від району і умов ,але так ,дуже навіть реально
-
так ты ж говоришь паль какаято