UA to Calgary🇨🇦
-
Спасибо большое)
-
I joined this investment with $300 and after trading for 12 hours in my investment account I was able to earn $6200 as profit earnings successful, I surely recommend this investment trade for everyone who wants to make money on daily basis outside their job or business.👇👇👇 @Manager_Zachary t.me/joinchat/xzhratIMRUIzZGJk t.me/joinchat/xzhratIMRUIzZGJk
-
Всем добрый день,👋 меня зовут Ирина, я, мастер маникюра в династии, из Одессы.🇺🇦открываю запись на следующую неделю 💅 Я принимаю на дому а так же делаю маникюр и педикюр в комфортных для Вас условиях с выездом на дом! Для записи пишите 👉 @LlittllAngel Или звоните 👉 (368)9977228
-
Hi, we are urgently looking for a job. Me and my boyfriend are from Ukraine, Zaporizhzhia. We are now in Calgary. I am a manicurist with 6 years of experience,and my boyfriend is Mig/mag welder with 2 years of experience, welding under X-ray and ultrasound in all spatial positions. Also he has experience like a builder for 5 years, performed various tasks. Also we will be happy for any kind of work. Thank you for attention!) Добрий вечір, ми терміново шукаємо роботу. я і мій хлопець ,ми з України, міста Запоріжжя. зараз знаходимося у місті Калгарі. я майстер манікюру з досвідом 6 років. хлопець зварювальник Mig/mag з досвідом 2 роки, зварювання під рентген і ультразвук в усіх просторових положеннях. Також має досвід в будівництві 5 років, виконував різноманітні завдання. будемо раді будь якій роботі. дякую за увагу!)
-
Питання було понад 270 повідомлень тому, наче не було відповіді одразу. Отож, легалізація документу здійснюється консульством країни, для якої необхідно надати цей документ у країні, де він був виданий. Тобто якщо вам необхідно в Канаді надати певний документ, виданий в Україні, то це ви зможете зробити лише в канадському консульстві в Україні.
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
В перше в Калгарі !!! 4 березня!!! 16:00 Перше заняття 1235 26 Ave SE #223 Набір дітей в групу бальних танців. викладач з України! 12 років досвіду роботи з дітьми та дорослими. Детальна інформація в приватні повідомлення або за телефоном 368 995 2225 ( 9:00-22:00) Сергій