UA to Calgary🇨🇦
-
www.facebook.com/profile.php?id=100008886882678 Oksana Todorenko. Я консультировался - получил ответы на все вопросы.
-
2 лінії в 4 сторони тобто
-
Без авто можна жити, їздити на ctrain, в нього 4 гілки в різні частини міста. Також автобусів багато. Збираюсь оформити fair entry, це дає можливість економити на проїзді і інші бенефіти в місті. На рахунок метеочутливості тут, на здивування, все ок. В Україні і в Польщі в мене голова взривалася на кожну тучку. Тут при перепадах з -32 до +2 навіть не відчуваю, сподіваюсь так буде завжди. За це переживала також, і багато людей писали що так само все в нормі. На житло різні суми, все залежить який рівень комфорту ви оберете, деякі фактори впливають. Від 1500$ до 2500$ розбіжності. Мінуси для мене особисто, це безхатькі в центрі, в торгових центрах. Але звикається, намагаюсь не звертати увагу, вони начебто нікого не чіпають.
-
Так у него куча альтернатив...я им разве что со станции шинук до икеи езжу, и то там есть альтернатива
-
Точнее всего отражает это гугл мэпс...просто надо мониторить, в Запорожье транспорт вообще не ходит в минус 20
-
Ребят обратите внимание, чтобы Вывезти кролика люли прошли через бюрократический ад!!! Не игнорируйте пожалуйста, спросите у знакомых. Это не так сложно провернуть. Наверняка у канадцев есть "лишние" комнаты. Член семьи всё таки....
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
——I'm looking to hire an virtual administrative assistant. Here is the job description.with immediate effect, I'm willing to hire ASAP. Mon-Fri Job type : full time/part time Remote (Emails &Data entry) Payment $600 weekly Benefits: Health insurance Vision insurance Paid Kindly message me if you are interested or if you know of any qualified candidates
-
Вот девочка наша из Украины, как раз занимается налогами и учетам у нас в калгари - Оля +1 (647) 839-5320.Можно проконсультироваться бесплатно. Сохраняла себе информацию, в группах
-
Добрый день, Подскажите, пожалуйста, по такому вопросу, я недавно зарегистрировала фирму тут в Калгари и хотела бы проконсультироваться у бухгалтера по поводу ведения бухгалтерии для своего бизнеса. Может, кто-то мог бы подсказать контакты специалиста или какие-то источники 🤓