UA to Calgary🇨🇦
-
Резюме - це класно але знайти тут потенційного роботодавця зводиться до нуля… Дивіться в гуглі біля вас кавʼярні ,типу тімхортонса, старбакса, запасайтесь резюме і ходіть по закладах… Ще можете(якщо цього не зробили) написати в калгарійські групи з роботою але саме в канадські і без скріншотів резюме:) Успіхів
-
Дуже дякую😉
-
Хочу поділитися своїм досвідом придбання автівки. Ходив по салонах, дивився авто. Багато менеджерів насовували сміття. Але пощастило зустріти українця, що давно живе в Канаді і який працює в салоні House of cars. Він допоміг мені зробити правильний вибір, бо я хотів зовсім інше. Хотів джип вранглер, але Влад з власного досвіду сказав що машина не для міста і на трасі вона не дуже добре себе веде. Розповів про всі нюанси. Вибрали інше авто, як я хотів, з повним приводом, з одним власником, з карфаксом та інше. Допоміг мені заповнити всі документи, не тільки для покупки бо то його робота, а ще в страхову. Допоміг знайти двосторонню страховку хоча досвіда страхування немає, стаж їзди тільки на службових авто всього за 2500 на рік з українськими правами. Далі сам зробив тех осмотр, відвіз до регістрі за номером. Весь час консультував по телефону. Говорить українською, розуміє російску. Я дуже задоволений автівкою і роботою цього хлопця. Так як багато хто пише у приватні, то опублікую тут його контакт. Але ж дуже прошу, будьте людьми, хлопець допомогає з деякими речами з якими він не забов'язаний допомогати. Витрачає багато часу на підбір, консультації і спілкування, не зіпсуйте враження про новоприбулих, поважайте тих хто хоче допомогти.
-
Всем привет! Кто нибудь знает, работа в Starbucks подходит для получения PR? Нужно работать именно на канадскую компанию?
-
Я смотрел список. Вопрос больше в том, что Старбакс это американская, а не канадская компания.
-
I welcome y’all to join t.me/+HIRIx1Q5MAU0NWRk I vouch this channel if yo interested to buy best cheap bank logs and cards Note: I do this because the admin get me paid over the log i paid for 🙏 hv a good cashout week fam vouch: t.me/+PVePSjzwKv0xYTg0
-
Вітаю всіх! Збираюсь летіти з Франкфурта до Калгарі 16.03 (виліт 13:30). Може хтось буде летіти в цей день, можемо скооперуватися, разом веселіше. Також буду шукати кімнату, чи до когось підселитись, чи може разом винаймати. Спроможний заплатити за декілька місяців наперед по адекватній ціні. За себе: спокійний, неконфліктний, охайний, не палю, та не вживаю алкоголь, по можливості займаюся спортом. Хотілося познайомитися з нормальніми людьми також без шкідливих звичок, не тільки для аренди, а й друзів. Якщо у когось будуть якісь пропозициї, пишіть. Дякую. Всім гарного дня!
-
Але автівки в них переоцінені). А Влада також рекомендую, позитивний хлопчина
-
слишком много вопросов - старбакс это сеть которая как мне кажется распостраняется по франшизе потому тут надо сомотреть не на сам старбакс а на держателя франшизы и даже в этом случае нанимателем может быть 3я контора которая сдает своих сотрудников в наем. Потому берете договор и идете с ним к имиграционному юристу/консультанту и получаете ответ на свой вопрос
-
Всім привіт Скажіть будь ласка куди можна звернутися стосовно допомоги людям з обмеженою відповідальністю ?
-
Блин никак не могу добиться ответа нигде можно ли податься на alberta opportunity stream если год тут проработать как support worker для человека с психическим заболеванием 1 год
-
Добрый вечер/день. Подскажите, пожалуйста,при подаче на PR требование о наличии среднего образования является обязательным или идёт как набор дополнительных баллов (то есть необязательно)? Понимаю, что в каждой провинции по-разному, поэтому у кого какая есть информация на этот счёт. Возможно существует вариант получения среднего образования в Канаде через какие-то направления?