UA to Calgary🇨🇦
-
тобто отримати виплату ви можете і влітку але в'їхати маєте до 31 березня без змін
-
продовжили отримання для усіх хто в'їхав до 31 березня
-
Всем привет. 1 марта выезжаю из Украины. 3го марта буду в Калгари. Возможно кому то нужно передать документы или что то небольшое - обращайтесь. Так же буду рада новым знакомствам - пишите, соберёмся на кофе))
-
Добрый день, кто-нибудь получал выплаты ежемесячные от Альберты? ( UEEFSB ) Может кто может рассказать о процессе.
-
ніхто не знає що буде після 31 березня) будемо потім чекати на офіційні заяви
-
а ви не знаєте, чи зможуть продовжити програму cuaet ще на рік?
-
Сонечко зійде, мав би настати новий місяць - квітень, а от чи продовжать программу то вже від обставин на війні буде залежати та ще багатьох факторів...
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини В нас є : • досвід роботи та поводження з вашими речами • клітка для тварин/дитячі крісла • пунктуальність та гарні ціні. • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога Консультація в Приватні Повідомлення або за номером - 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Добрый день . Ребят а кто то подавал на фин помощь на деток отдельно ? Как долго ждали ? Прошло уже недели 3 и ничего нет , а на взрослых быстро пришло
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка які є гуртки для дітей? Може гімнастика, чи сінхронне плавання?
-
Черкассы
-
А из какого города выезжаете?
-
Эх. Всеравно спасибо) увидимся на земле обитованной✌️🥳
-
Привет всем, кто-то собирается лететь из Польши в Калгари в ближайшее время ?
-
Еду завтра в Банфф Есть два места Цена 20$
-
Привіт. Хтось зараз має змогу допомогти довезти матрас, розмір King? З Dover (3525 26 Ave SE), на Beltline (1019 7 Ave SW). І яка ціна, пишіть зразу в повідомлення. Дякую.
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
Hello everyone
-
Добрый день, подскажите куда обращаться, Воркпермит получен на Sergei,получил новый загранпаспорт и в связи с изменением транскрипции теперь я Serhii,куда обращаться для замены Воркпермит?
-
В теорії, до митників в аеропорт.
26 Jan 2023, 06:42
5 minutes ago