UA to Calgary🇨🇦
-
а ви не знаєте, чи зможуть продовжити програму cuaet ще на рік?
-
Сонечко зійде, мав би настати новий місяць - квітень, а от чи продовжать программу то вже від обставин на війні буде залежати та ще багатьох факторів...
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини В нас є : • досвід роботи та поводження з вашими речами • клітка для тварин/дитячі крісла • пунктуальність та гарні ціні. • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога Консультація в Приватні Повідомлення або за номером - 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Еду завтра в Банфф Есть два места Цена 20$
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
В теорії, до митників в аеропорт.
-
Аеропорт не допоможе, це виправляти потрібно в базі IRCC, імміграційні офіцери з цим не допоможуть. Мені в базі помилково страну народження Уганду поставили, в аеропорту сказали їхати в офіс IRCC, а там без апоинтменту не приймають. Написав листа, чекаю.
-
В аэропорту можете спросить в пункте обмена валют, 1 этаж , около выхода 14-15. Но раньше у них были только временные сим- карты .