UA to Calgary🇨🇦
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, хто летів WestJet з Амстердаму, ручна кладь до літаку-це один, або і можна 2 рюкзака? На сайті WestJet пишеться, що один рюкзак і типу ноутбук окремо, а з підтримки написали, що можливо 2 рюкзака. То ж хто летів, скажіть що насправді можливо? Дякую
-
Я летів в листопаді минулого року - laptop, маленька валіза та пакет з речами, які не влізли до сумки. Ніяких проблем не було.
-
У нас було по 2 рюкзака,
-
Дівчата, хочу зробити щасливі години з 13:00-16:00 кожної СЕРЕДИ ТА П’ЯТНИЦІ знижка на послуги -20% ❗️❗️❗️ Акція діє до 15 березня включно❗️❗️❗️ ламінування/ фарбування брів та вій🤩 воскову корекцію брів або пінцетом⚡️ instagram.com/lash_elya_calgary?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
-
Действительно многие пишут, что никто ничего не спрашивает, но у меня спросили, и тимчасовий прихісток был аргументом
-
Я венгерскую не сдавала, тк не получала никакой помощи. Она мне понадобилась в аэропорту Амстердама, когда спросили на каких основаниях я в Европе.
-
Да, можно брать еду. Нельзя жидкости- сок, йогурт, воду. Можно пустую бутылку для воды. Наполнить после контроля перед посадкой в самолёт. Ребёнку во время взлета- посадки можно дать жвачку или просто вместе с ним глотать (без жидкости) или открывать рот, чтобы ушки не закладывало.
-
Но SIN номер не нужен для SIM карты, нужен только Паспорт и Work permit