UA to Calgary🇨🇦
-
Да на обычных можно
-
У вас міжнародні може? Чи звичайні?
-
Нам сказали в реджістрі що можу 3 місяці їздити без проблем
-
90 дней вы можете спокойно ездить
-
А як це нема різниці на українських? Я була в офісі,мені сказали,що я не маю право їздити на українських правах, одразу треба змінити, тільки якщо міжнародного зразка, знайомого зупинили на укр.правах,то чуть авто на штраф майданчик не забрали, але просто попередили,щоб негайно змінив права
-
Я на укр, а хлопець змінив вже на канадські, але різниці нема)
-
Ще не платили, ми тільки три тижні так працюємо, бо тільки місяць як приїхали)
-
Это вы еще на укр правах?
-
Кожного дня працюємо, наприклад сьогодні мали час тільки 3 години працювати, то заробили тільки 65$ А на бензин в нас йде за тиждень біля 150$ тому чистими 600$ точно Можна більше їздити і більше працювати, але нам і так влаштовує)
-
З 11:30 до 14:30 і потім з 16:30 десь до 20:30) От вийшло що десь 6 годин в день працюємо)
-
Это чистимым? Сколько часов в день работаете и дней в неделю?
-
Думаю так, якщо їм потрібні люди то вони будуть тільки раді, щоб ви допомогли)
-
Магазин Flower Chix. Дуже тимчасова робота, бо зараз потік замовлень на декорації, але непогано платять і можна трохи заробити)
-
Nissan Altima 2009
-
Купили авто за 4000, не за всі гроші світу, надіємось що змінимо на кращий варіант, але машина це не тільки комфорт в нашому випадку. Це ще хороший спосіб заробітку якщо не можете знайти роботу. Ми на доставці в DoorDash і підробітку доставці квітів маємо 800-1000$ в тиждень. Тому нас врятувала покупка машини і можемо спокійно шукати кращу роботу)