UA to Calgary🇨🇦
-
Мій тато дуже досвідчений електрик, але на жаль він не знає англійської на CLB 5(
-
пускай
-
поскай соврет
-
А то что с панелями на высоте лазить за 19.50 не смутило?))
-
Консульство Украины в Эдмонтоне. Живая очередь
-
Я вообще сама переводила документы и это всех устраивало
-
Сначала надо в центр ньюкамеров и феир энтри
-
Паспорт буде робитись в районі 3 місяців. Потрібно їхати в Едмонтон, попередньо записавшись на візит.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто звертався в Food Bank, тут потрібен Verification IDs, це що я повинна прикласти?
-
Доброго дня. Мене звати Анастасія. Я працюю в Телус промо. Якщо вам потрібен інтернет, телебачення, home security або мобільний зв’язок, буду рада вам допомогти. Якщо ви вже підписали контракт та вам не подобається ціна, я допоможу вам з цим. Пишіть в лс. Гарного дня!
-
✌️ Які ще є прикольні локації окрім банфу і лейк луіз, щоб зранку поїхав ввечері вернувся
-
Дааа
-
Ми робили подовження. Га сайті консульства має бути інструкція з адресою. Пишете заяву, купляєте 2 конверти і відсилаєте до Едмонтону. Протягом тижня отримуєте назад подовжений паспорт
-
Скажите пожалуйста, что бы снять ограничено с Work Permit, нужно сначала подтверждение мед осмотра или как?
-
Можете обрати для верифікації PASS і туди вкажете номер закордонного паспорту
-
Дуже вдячна за відповідь!)
-
Привіт ! Відправляю посилки з Польщі до Канади. Кого цікавить - пишіть в приват. Наступна відправка - кінець квітня-початок травня.
-
А потім можете або піти в City Hall і на 3 поверсі оформити Fair entry. Або онлайн: www.calgary.ca/social-services/low-income/fair-entry-subsidy.html
-
forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=r-zY0b9ODUusNHJfhYxWarWdh0SvGhVMsxc7-SZwgWxURDRZMVBOREZQSk5WQlJNNktIUjRYNUVFSy4u
-
Ця форма не відкривається, на жаль(
26 Jan 2023, 06:42
22540/105490
13 minutes ago