UA to Calgary🇨🇦
-
а от реквізити не маємо))
-
та ми так то не проти)
-
Треба зворотню за кожен паспорт платити
-
Всім доброго дня! Зі святами! Підкажіть хто знає: відправляємо паспорт на вклейку візи до Австрії (Відень/Вена) - та потрібно сплатити зворотню доставку, можливо хтось має реквізити для оплати? Дуже буду вдячний!!
-
Дякую, вже знайшли!
-
Все можливо, залежить від орендодавця.
-
Привіт! В мене є, можу відсканувати. Головне, щоб той конверт у вас був, в який її запакувати потрібно
-
А підскажите де глянути чи все гаразд з медоглядом - я то його здала але хотілось би переконатись шо до них все дійшло
-
Зрозуміло. Дякую
-
Ми чекали 5 місяців
-
If you have already received an Alberta personal health card but did not receive an Alberta Health Benefits (Ukrainian Evacuee) application form, you can request one by sending an email to evacueehealthregistration@gov.ab.ca. Напишіть на той імейл і попросіть нову форму прислати
-
Також робили на один рахунок, допомога надійшла на протязі 6днів (вкл. Різдво)
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Друзі, привіт! Підкажіть будь ласка, чи є у когось Health Benefit Application for Ukrainian Evacuee? Ту, що надіслали поштою, ми випадково зіпсували, зараз шукаю в інтернеті, але не може знайти. Якщо в когось є, буду дуже вдячна!
-
Аа можливо. Дякую
-
Ну были праздники
-
Для моєї бабусі чекаємо 3 тижні. Говорять, що якщо все правильно то пару днів. Тепер переживаю чи все правильно вказала
-
У нас заняло 3 дня
-
Підскажіть будь-ласка, хто заповнював анкету CUAET для пенсіонерів, скільки часу чекали на підтвердження візи? Дякую
-
Дякую.Так і плануємо
26 Jan 2023, 06:42
2256/107592
8 minutes ago