UA to Calgary🇨🇦
-
благодарю 😊🫂
-
Доброго дня, в нас в ворк перміт стоїть інша провінція і для отримання страховки потрібно її змінити на ту де ми будемо жити. Чи знає хтось як це зробити? По номеру гарячої лініі ніякої відповіді немає(
-
Опен ворк пермит не привязывается к провинции, об этом написано на официальном сайте и многие так уже ехали(когда при заполнении анкеты указывали другую провинцию и она стояла в ворк пермите), ни слова не говорили
-
Вам так сказали в регистри?
-
В Канаде вас в любой точке спросят при снятии/обмене больше 3к вроде заставят писать бумажку)
-
Которые крипта никогда не даст
-
Самое главное иметь док-Ва происхождения денег
-
Запропонуйте заплатити за півроку наперед і ваша кредитна історія стане їм не цікава.
-
Взагалі крипта це таке собі. Нікого не хочу образити. У когось норм. Але дуже великі суми стремно
-
Добрый день. Купила билеты на концерт Галкина (30 марта) . Но к сожалению подруга не сможет пойти ;(. И теперь у меня 1 лишний билет на концерт. Кому интересно, пишите в лс .
-
Ваш ворк перміт має обмеження: не можна працювати з дітьми, в сфері охорони здоров’я і на фермі. Якщо ви не збираєтесь пацювати в цих галузях, то можете не знімати обмеження і не змінювати свій ворк перміт. Для всіх інших професій він підходить.
-
Подскажите, кто покупал машину, как их оформляли?
-
В сша и Канаде самые страшные преступления - это финансовые.
-
Ну крипта это да, я лично против этого способа. Основное док-во это копия договора о продаже авто
-
Спасибоі
-
Ви повинні мати страховку на це авто, потім з договором купівлі-продажу і страховкою реєструєте авто в Registry. Ну і потрібно, щоб був техогляд. Все займає 10 хв. Отримуєте номери і все.
-
Техогляд здається тільки для машин старше 10 років чи скільки то там
-
Так
-
это не ограничение, можно работать где угодно и не должно препятствовать, если только это отдельно в remarks/conditions не написано
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
26 Jan 2023, 06:42
23047/108760
3 minutes ago