UA to Calgary🇨🇦
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Hi there 🌺 Looking for models Powder brows ,Combo brows , Lips blushing Also lashes lami & brow tint + lami Must be nice skin and comfy in front of the camera Please write dm if you really want to come Prices for models 👇🏼 Pmu 50 $ Lashes,Brows 15 $ 📍 Calgary ,Downtown Area More info dm 🤍 thanks
-
Будьте обережні з такими текстами в uu_calgary ;)
-
Привет. Сначала нужно сдать тест на знание Английского, а после запишут на бесплатные (государственные) курсы.
-
Сейчас проверю почту и напишу в приват.
-
Я ждал примерно 3 недели, после записали меня на курсы в centre of newcomers. Хожу с 07:00 PM-09:00 PM.
-
Я там же сообщением ниже кинула
-
На планеті немає несмачної їжі, просто є люди які її не вміють готувати! Тільки без образ. 🤝 Мабуть, є така можливість що, дуже багато людей не розуміють що це за новий інструмент такий... А йому, цьому "приладу", вже більше ніж 100років як пора було явитися.
-
Абсолютно згодна. саме це я і мала на увазі, коли писала - комусь нормально. Воно має місце бути, як і всі інші нові технології. Дякуючи їм, у нас є вибір і можливості. Але не маючи досвіду, не знаючи як ця система працює з великими сумами більше 30т$, з лімітами зняття в банках і декларування і так далі —— нам особисто стремно. За всіх інших я не говорю
-
Ребят если кто-то любит острое, то отдам даром почти кило замороженых халапеньо.