UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет , есть ли желающие посетить хоккейную игру НХЛ Калгари vs Вегас , 23 марта , продаю со скидкой 30 % 100$ за билет с отличным видом
-
Доброго дня. Мене звати Анастасія. Я працюю в Телус промо. Якщо вам потрібен інтернет, телебачення, home security або мобільний зв’язок, буду рада вам допомогти. Якщо ви вже підписали контракт з Shaw та вам не подобається ціна, я допоможу вам з цим. Пишіть в лс. Або к повідомлення 8252883488 Гарного дня!
-
Но все равно интересно что тут столько наших
-
Только как-то стремно пытаться здороваться после нескольких случаев как спрашивали хер ли я не в окопе😂
-
Блин я постоянно слышу русскую/украинскую речь в юго-востоке/юго-западе Калгари
-
Работу нашёл которая к сожалению не даст PR но хотя бы даст канадский опыт для резюме
-
1 с чем то месяц
-
Ну вообще да, я около 20% своих доходов родственникам кидал и продолжаю скидывать
-
Который из них...в приложении много вариантов