UA to Calgary🇨🇦
-
Спробуйте подавати резюме і на графічного дизайнера. Якщо ви маєте досвід, освіту можуть і не запитувати. Мене взяли на посаду legal assistant без будь-якої юридичної освіти, диплом взагалі не запитували. Подруга працює бухгалтером з українським дипломом, без будь-яких канадських сертифікатів. Я можу зробити висновок, що в Канаді більше цінують досвід, ніж диплом. Хоча я попередньо читала багато інформації, що без канадських дипломів та сертифікатів, новоприбулим українцям нічого, крім низькокваліфікованої роботи, не світить. Це не так.
-
Взрослый мужик вошёл в чат...а не..
-
Надеюсь не дают ради этого оружие...
-
У меня тоже такое было Просто на след день поехала в аэропорт и всё поправили. Но неприятно было Потеряли время 🫠
-
Читайте личные сообщения.
-
Добрий вечір. А не могли би ви і мені також відправити, будь ласка
-
буду дуже вдячна
-
Могу в приват отправить свое резюме как пример, если не против.
-
Доброго вечора! Дуже важливе питання мене цікавить і сподіваюсь, знайду хоч трохи для себе роз'яснення завдяки вашим порадам. Зараз почала пошуки роботи та перегляди вакансій на сайтах. Щоб відправити резюме, мені потрібно його скласти відносно вакансій. Далі в мене виникла проблема саме з резюме. Моя діяльність, досвід, і скіли це графічний дизайнер self-employer в Україні. І всі досягнення за роки стосується саме дизайну. Але ця професія мені не допоможе тут отримати піар, тому що немає відповідної офіційної вищої освіти для цього TEER, і як перша full-time long term робота відпадає. Я готова йти на іншу роботу, баристою, фасувальником або помічником на кухні, або помічником в офісі, де не потрібна висока англійська і вимоги по TEER для піару мінімальні. Тому питання в тому, що звичайно пишуть в резюме не по професії, а просто на будь-яку роботу? Який досвід і вміння враховувати? Можливо просто хард і софт скіли підійдуть. Дякую дуже за адекватну відповідь
-
Демонстрация силы перед безоружными?