UA to Calgary🇨🇦
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/canada-extends-support-for-those-fleeing-russias-illegal-and-unjustifiable-invasion-of-ukraine.html
-
Кто последнее время проходил медосмотр, где можно быстрее попасть к врачу? В малброк аж на июнь 🙈
-
Всім привіт ,з 1 квітня здається велика кімната на 4 Avenue ,до C-train 3 хв,бібліотека центральна ,реджестрі ,банки ,магазини ,каток ,коледжі ресторани ,все в пішої доступності ,ціна 800 все включено+депозит 800,на рахунок питань пишіть в приватні ,всім дякую ,гарного дня 🤝
-
Вітаю! Терміново шукаю будинок для життя, з Basement, Pet friendly. У Basement планую працювати. Або окреме комерційне приміщення для роботи. До 2700$, бажано у районі SW.
-
150 - 3650 Westwinds Dr NE, Calgary, AB T3J 0W9 Запись на день-два вперёд, 100$
-
Дякую 👍
-
Нет, дали направление, сейчас поеду на кровь и рентген, если без записи возьмут.
-
Тут пусто, может даже и волкин прокатит. Но я на перестраховку записался в понедельник, сейчас прошел.
-
Спасибо
-
Доброго дня. Мені також
-
Доброго дня усім. Поділіться будь ласка інформацією. Де можна видрукувати документи, чув про якісь бібліотеки, але не курсі де? Живу близько Давнтавн. Дякую
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, якщо десь загубила СІН який робила в Галіфаксі ,я можу без проблем його відновити в сервісі Канади в Калгарі?
-
Просто у центральній бібліотеці. Реєструєтесь на ресепшн, дають картку З нею до комп’ютера, і можна роздрукувати До 50 сторінок в місяць безкоштовно Центральна бібліотека +1 403-260-2600 maps.app.goo.gl/JYwvGPpMMCLs5XHY6?g_st=ic