UA to Calgary🇨🇦
-
Хто нещодавно здавав кров для медогляду без запису? Підкажіть адресу клінік . Дякую
-
Народ, привіт! Підкажіть будь ласка,чи маємо ми право на якусь компенсацію,якщо в будинку, який ми арендувати на Airbnb на місяць з першого дня не працює котел, опалюємо електро "дуйчиками". Через тиждень прийшов технік від лендлорда, сказав що котел працювати не буде, лендлорд привезе ще обігрівачів. В будинку нічим дихати,бо ці дуйчики спалюють весь кисень, на ніч залишити стрьомно, зранку дубарь в хаті. Діти мерзнуть ( Підкажіть будь ласка,шо робити в нашій ситуації?😞
-
Просите сьехать раньше и отдать остаток
-
В поддержку написать, могут вернуть деньги
-
Я тоже знаю что в бнб очень сильная поддержка , они помогут решить этот вопрос
-
31 числа будет играть trance dj, у кого есть желание пойти - напишите мне в личку, скооперируемся🙂
-
Где можно распечатать?
-
В библиотеке Бесплатно
-
800 3 St SE, Calgary, AB T2G 2E7
-
Доброго вечора, шукаю кімнату в районі Anderson C train, можливо хтось здає, дякую.
-
t.me/sho_ppingcalgary група щоб продати або віддати речі б\у
-
посрочней нужно
-
привет! кто знает где искать клиники для сдачи крови?
-
With as low as $500 you can make $5000 in few days from this automated trading system. Easily risk free and with no risk at all just try guys be a winner not a loser...... Just One Message to the administrators t.me/+6o4RM1G2FRI2ZTRk can change your whole Life 👍
-
Но довольно дорого,по записи в других клиниках,конечно,дешевле,но отношение в клинике отличное,все быстро и без возни
-
Тут можно сделать полный медосмотр без записи,главное приехать до 11:00
-
Сейчас отправлю
-
210 это мед и кровь и плюс 45 за рентген
-
Да) Там дают направление на рентген,клиника где рентген не так далеко) 210+45 за все
-
Кровь и рентген тоже? Добрый вечер! Какая цена медосмотра?
26 Jan 2023, 06:42
24007/106035
3 minutes ago