UA to Calgary🇨🇦
-
Я хіба просив?
-
не сейчас, а всегда)) смирись)
-
Ошибка не в предложении, а в языке)) просто запомни, что если пишешь на украинском, то пиши "теж", а не "тоже")) имей смелость признать ошибку, в этом нет ничего страшного)) і більш того, намагатися писати чи розмовляти українською - це дуже добре, навіть за умови, що будуть помилки)) але це неминучій наслідок навчання)) йди далі, корегуй свою мову, і таких дурниць буде менше)) не ображайся😉
-
Думаєш це якось має мене задіти?
-
І по 30 разів пишеш слово дитина
-
Ще й коли не просять
-
Для чого ти даєш поради, якщо сам користуєшся іншою мовою?
-
мне не надо никуда идти, потому я могу себе позволить отдыхать)) учи украинский, ребенок)) пригодится в жизни😉
-
Так на завод не мені йти завтра зранку, може тобі варто сил набиратись?
-
Хоча багато хто там зупиняється,знаходять роботу і кажуть,що начебто і норм
-
Едмонтон це така срака,я їздила нещодавно по роботі,то це жах,брудно,страшно)
-
спать. иди спать :))
-
Я жила в Торонто пол года, и вот уже пол года в Едмонтоне, очень скучно тут
-
Гарного відпочинку
-
"пораТи" ну да, ну да :)) доброй ночи😂 p.s.: кстати, с запятыми ваще каюк)) постыдись😁
-
Крутий скіл не давати порадити там де не просять))) Можеш спробувати потренуватись
-
Дед, отдохни
-
Тобто доросла людина, яка каже що може дозволити собі відпочивати сидить в чаті і виправляє помилки у дітей
-
потому что ты косячишь)) я могу пользоваться двома мовами, не делая ошибок)) крутой скилл, кстати))
-
А є в цій групі адмін? Можна якось флуд трошки контролювати? Бо заходиш знайти корисну інформацію, але терпіння не вистачає до неї дійти...
26 Jan 2023, 06:42
24164/104949
about an hour ago