UA to Calgary🇨🇦
-
Дякую
-
IKEA, Amazon - матраци. +-300 $ за Queen.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Підскажіть будь-ласка, де можна взяти не дорого матраци нові і ліжка
-
В ніяких справок я нікому не збирав і не показував. Взагалі.
-
Я придбав "ПОМІСЯЧНУ" в "Western financial group". Вийшло 194кад в місяць. Правда ми проганяли мої посвідчення через "International Driver Association" для підтвердження що це справжнє посвідчення водія . 🤪 Тепер то в мене є 5Фулл Альберти, але на страхову сумму це ніяк не вплинуло.
-
Добрый день! А кто где покупал страховку для авто? Не могу найти переписку, где писали про справки со страховой
-
Пишу портрети на замовлення з фото)Кого цікавить?пишіть нам в приват) З радістю напишемо для Вас шикарний портрет
-
Добрый день, если кто-то разбираться в вопросах рента, напишите плиз в личку. Очень холодный беймент, хотим съехать раньше времени потому что там очень тяжело жить,но наш лендлорд естественно не хочет возвращать депозит. Нужна помощь, чтобы правильно выйти из этой ситуации
-
Доставка от магазина?
-
Я просто пока не представляю какие габариты будут у матраса. Точно ли в автобус пустят
-
Файно тут Парк Ноуз Хіл
-
Дякую)
-
Краще купувати зразу із кріпленнями якщо не розбираєтесь, звичайно якщо шарите то можна купити доволі не погані кріплення окремо (те що я і зробив), одяг купував у Goodwill, все від куртки до штанів
-
Ті що продають з кріпленням бачу, боти ну так. Одяг новий, чи там же?
-
Тому що може не підійти
-
Але будьте обережні із кріпленнями та взуттям
-
Буває, але можна купити реально новий за дешево
-
Currency exchange в торговому центрі в даунтауні
-
Також багато бачив люди продають нові, майже нові, і саме вони не пишуть розміри і стиль, бо і не знають що то треба було 😂
26 Jan 2023, 06:42
2441/109574
2 minutes ago