Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Calgary🇨🇦

UA to Calgary🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
111.5k Posts 9.2k Posters 159.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1162299347T Offline
    t1162299347T Offline
    Diana Tochynska
    wrote on last edited by
    ❗️Продам Buick Verano 2012 р.в., 135 557 тис. пробігу ❗️ Автомобіль оснащений АВС, подушками безпеки, двозонним клімат-контролем, підігрівом керма, акустичною системою, підігрівом передніх сидінь. Крім того, в оснащення входить безключовий доступ, електросклопідйомники, електронне ручне гальмо, дисплей з голосовим керуванням, шкіряні сидіння. Автоматична коробка передач, антипробуксова система, круїз контроль. Є Carfax, машина у ДТП не перебувала. $8999 📌 Можливий торг .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5970410068T Offline
    t5970410068T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Доброго здоров'я, група. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katy
    wrote on last edited by
    Це з комунальними послугами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    На выходных планируем в Banff, а ещё Lake Louise и Canyon Johnston. Есть 4 места
    1 Reply Last reply
    0
  • t1655990186T Offline
    t1655990186T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня ) Підскажіть можливо хтось знає яку інформацію шукаю роботу в Банфі , буду вдячна за будь яку інформацію , пишіть в приват всім хорошого дня 🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть, чи є в калгарі таксі із дитячими кріслами ? В убері немає такої функції. Таксисти кажуть, що потрібно самому купити крісло і з собою брати в таксі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t587105199T Offline
    t587105199T Offline
    Ксюша Ксюша
    wrote on last edited by
    Скажите пожалуйста есть ли сроки чтоб забрать паспорт? Пришло письмо что готов,но как понять есть ли сроки чтоб забрать
    1 Reply Last reply
    0
  • t5977306769T Offline
    t5977306769T Offline
    Moving Calgary
    wrote on last edited by
    👋Вантажні Перевезення🚛 Доброго Здоров’я Шановні🤝🇺🇦🇨🇦 До вашої уваги : -Вантажні Перевезення🚚 -Квартирні Переїзди🛌🛋️📦 -Авто Help 🆘 🔥Наші переваги: -Экономічне авто⛽️= Доступна Вартість -Чисті не пошкоджені меблі і вантаж🤞 -Заберемо все за Раз 🚂 -Довжина вантажу до 3,6 метра -Англійська🇨🇦🗣️ Також ℹ️ -Перші кроки по прибуттю -Де купити і заощаджувати🧾 -Корисні контакти та посилання 📝 Працюємо 24/7 -Калгарі-Альберта-Канада🇺🇦🇨🇦 Контакти: 📱 Зателефонуй - 587-968-2050 Moving 📱 Напишіть мені - @Moving_Calgary Telegram 📱Наша спільнота - t.me/Moving_Calgary_Alberta
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AnnA
    wrote on last edited by
    Доброго ранку ❤️ Підкажіть, будь ласка, як пришвидшити показ квартири? Написали запит лендлорду, кажуть що є вільний слот для перегляду п'ятого травня🙄 (через місяць). Квартира з 1го травня вільна. чекати місяць до перегляду 🙈 Хтось можливо стикався? Як краще діяти в таких випадках?
    1 Reply Last reply
    0
  • t568687395T Offline
    t568687395T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Значить це організація. Я б у такому випадку порекомендувала просто шукати щось інше, тому що не факт, що ця квартира вам підійде, або навіть якщо підійде, то можете ви їм не підійти (тому що на перегляд може прийти ще 20 лбдей) і тоді виявиться, що ви даремно чекали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AnnA
    wrote on last edited by
    Ніяких додаткових даних вони не запитували, депозити не просили. Призначили зустріч через місяць
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kатя
    wrote on last edited by
    Дзвоніть їм на пряму. Так онлайн теж можуть показати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AnnA
    wrote on last edited by
    Запит був від нас через rentfaster форму
    1 Reply Last reply
    0
  • t568687395T Offline
    t568687395T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Ви впевнені, що спілкувалися саме з лендлордом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Привіт. Підкажіть у CIBC сума Amount due змінюється один раз на місяць? Я погасив її (перевів з дебетки на кредитку), а Amount due не змінилася. Пройшов тиждень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489577593T Offline
    t489577593T Offline
    Oleksandr Momot
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Чи є тут люди, які вже отримали PR і могли б розʼяснити деякі питання з приводу процедури?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327603757T Offline
    t327603757T Offline
    Валерий Иванов
    wrote on last edited by
    Да, это дата, до которой можно внести, pending не учитывается, я погашал в день дедлайна и всё ок. К тому же, Вы можете частично погашать сумму Amount Due, в течении указанного периода, главное внести ее всю (можно больше, но не меньше)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    А дедлайн - это дата, до которой можно просто внести? Или эта сумма до дедлайна еще должна из статуса Pending выйти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327603757T Offline
    t327603757T Offline
    Валерий Иванов
    wrote on last edited by
    Она у вас изменится когда наступит дедлайн по погашению, а это 17 апреля (но на самом деле еще через несколько дней)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть будь ласка, я користуюсь фідо з 16 березня, сьогодні внесла перший платіж, рефералкою уже не можна скористатися?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags