UA to Calgary🇨🇦
-
Двіж як в Гонконгу де тут можна знайти? Китайський квартал не пропонувати
-
Тут! рух починається, мабуть, коли "діти" навчання закінчують. Тоді родичі або свої траки запрягають або орендують і виїзжають на RV на природу на місяць - два.
-
🤔 в Калгарі... Мабуть ніде! Не та країна! Бізнес/дім/бізнес/дім... Двіж - Канкун/Куба/Гаваї... Ну і правильно, нащо той двіж коло хати! 😂 Вибачаюсь но це на мій погляд так і є. Місцеві знайомі тому приклад і так і живуть. Хочеш двіжухи - дуй туда ☝️
-
Я як би не запитував за другий місцевий Казантип, але мають же бути якісь місця окрім домів для пристарілих
-
Та я вкурсі, що не та країна, але що тепер зі скуки померти чи як? Не може бути, щоб підлітки якісь чи просто молоді люди тільки і знали дім і роботу
-
Ну от і відповідь подали "до столу". 😁 Хто стукає тому відчиняють!
-
17 авеню - шукайте на свій смак Нам сподобалось. Купа людей по суботах всюди взимку було
-
Також тут є повно караоке Та атмосферні бари (спорт бари) і просто
-
Я би сказав, як то прийнято в Україні: - Ваша Гала балована! 😁🤗 Невже немає клубів в Калгарі або ще якихось інших закладів де можна цікаво час гаяти!? Я вже "застарий" до того і інші "цінності" в житті маю тепер. А так то мабуть у співбесідника багато вільного часу, тому і шукає де можна енергію потратити... ✌️🤝
-
Тут повно нічних клубів на різний смак З фріками та більш менш звичайні
-
А так ні
-
Не знаю 😅 не цікавилась Думаю, що будуть згодом
-
Е ні, в мене не в нічних клубах фріки попадаються. То в дорозі. 😁
-
А є якісь клуби чи караоке, де українців якось трохи більше, ніж зазвичай?
-
Не знаю 😁 я в нічні клуби тут ще не ходила Бачила тільки як вони стоять біля входу
-
Єдине що дивно , багато барів до 10:00 вечору Але потім всі розходяться в караоке та нічні клуби
-
Якщо честно , як кажуть «не треба скиглити..» 😂😂 Тут повно тусовок То на вулиці мало людей , бо холодно було. Вони всі ховались в закладах. Ми якось приходили без броні , та майже не було вільних місць
-
Dirty freak чи звичайні!? 😁 В мене по роботі тільки перші попадаються 🤣
-
Ну все, почалася стадія торгу! А може ще і діджей, бармен і офіціант мають солов'їною розмовляти... 🤪
-
Але це ж прикольно )) інтеграція в суспільство таким чином