UA to Calgary🇨🇦
-
Е ні, в мене не в нічних клубах фріки попадаються. То в дорозі. 😁
-
А є якісь клуби чи караоке, де українців якось трохи більше, ніж зазвичай?
-
Не знаю 😁 я в нічні клуби тут ще не ходила Бачила тільки як вони стоять біля входу
-
Єдине що дивно , багато барів до 10:00 вечору Але потім всі розходяться в караоке та нічні клуби
-
Якщо честно , як кажуть «не треба скиглити..» 😂😂 Тут повно тусовок То на вулиці мало людей , бо холодно було. Вони всі ховались в закладах. Ми якось приходили без броні , та майже не було вільних місць
-
Dirty freak чи звичайні!? 😁 В мене по роботі тільки перші попадаються 🤣
-
Ну все, почалася стадія торгу! А може ще і діджей, бармен і офіціант мають солов'їною розмовляти... 🤪
-
Але це ж прикольно )) інтеграція в суспільство таким чином
-
Більш така канадська молодь та студенти з різних країн
-
Друже, я щиро вибачаюсь, але ти в Канаді де мови англійська/французька!!! Якщо вже в клубі то, клубитись можна і без слів! 😁✌️ Головне голову не втрачати! 😇
-
is.gd/qjIrbi is.gd/qjIrbi
-
Та ну який торг, просто так легше буде розслабитись, не більше
-
Спамери задовбали в доску. Прям безплатно мільйони роздають! 🤬
-
Та я вкурсі, я ж не робив якийсь запрос на рівні - цар приїхав, а ну швиденько всі підстроїлись під мої хотілки... але враховуючи кількість українців (а це 10% до введення CUAET) цілком можливо, що подібне місце існує і навіть далеко не одне, бо в інших афро/азіатів/індусів цілі квартали і даже райони існують, не те що якийсь там бар чи клуб😐 ну типу як я бачу - це для Канади норм, тому і цікавлюсь, а тому не потрібно мені доносити думку інтеграції, в нас ще ж менталітет і культура досить різні як на те пішло, а тому в питаннях комфорту я можу сам обирати, в яких умовах мені відпочивати
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Чув я "десь в ютюб" що в Манітобі є містечко(а) в яких більшість населення українці... Тобто це відносно тих 10%... Для прикладу: хтось їсть м'ясо, а хтось капусняк, в середньому всі з вибору їдять "голубці". Будь ласка не ображайся на мої відповіді, якщо десь не так воно читається. Інколи, з моєї точки зору, бачу повідомлення в чатах і майже до коми з крапкою можна прописати які далі, "в середньому", будуть запитання і відповіді. 😁🤝 Стукай, і відчинять!
-
Тут огромное количество баров, клубов, спортивных клубов, ночных клубов, итд. Выбор на любой вкус. Если же ты сам не знаешь чего хочешь, то не имеет значения где ты находишься - в Гонконге, в Лас Вегасе, в ЛА или в Калгари. Везде умрешь со скуки...... Если сам не сделаешь себе праздник- то тебе его никто не сделает.
-
В группах UU Calgary и Calgary Знайомства есть отдельные топики про тусичи наших людей. Плюс сборы играть в мафию и настолки, иногда люди пытаются спортивные игры организовывать. Возможно, вам стоит поискать там компанию)
-
𝗬𝗼𝘂 𝗰𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗺𝘆 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝗼𝘂𝘁 𝗼𝗳 𝗱𝗲𝗯𝘁 𝗜 𝗱𝗼𝗻’𝘁 𝘁𝗵𝗶𝗻𝗸 𝗜 𝗰𝗼𝘂𝗹𝗱 𝘁𝗲𝗹𝗹 𝘆𝗼𝘂 𝗵𝗼𝘄 𝗺𝘂𝗰𝗵 𝘆𝗼𝘂 𝗺𝗲𝗮𝗻 𝘁𝗼 𝗺𝗲 𝗜 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗸𝗲𝗲𝗽 𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗴𝗼𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗶𝗻 𝗺𝘆 𝗹𝗶𝗳𝗲 👇👇👇👇👇👇 t.me/joinchat/b8Y4lQECSeVlNzM0