UA to Calgary🇨🇦
-
Почем кстати автобус?
-
Туда едет автобус со станции Вестбрук молл, но я не знаю стоимость
-
По-моему 60$ с человека в одну сторону
-
Нормальна ціна, раз люди квитки купують. Якщо було б "дорого" то звісно що не купляли б. Погана звичка свою сову на чужий глобус натягувать. Ще би таку ціну попробували перевірити "на адекватність" до прикладу в Швейцарії або наоборот десь в Науру 😁 Все відносно ринку і в тому ціновому діапазоні який люди погоджуються тратити на цю послугу.
-
Робив в лютому 2 цирконієві коронки в Анталії, Туреччина. 6000 лір (десь 350 доларів). Так що купуєте тур в Анталію з all inclusive на тиждень і робите зуби, буде дешевше ніж тут і в морі поплаваєте.
-
Я шукаю адміністративного помічника з КАНАДИ, який би працював з дому й отримував гроші Não quero mais falar sobre isso okay $600... Робочі дні ви вирішуєте на основі вашої поточної роботи, оскільки це робота на неповний робочий день у зручну для вас годину вдома це не менше 3 годин на день, переважно вранці або ввечері. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною, щоб я розповіла вам більше про роботу?
-
Продам Матрас)ціна 200 Розмір Queen
-
Привіт, мене звати Анастасія, я працюю в Telus promo ( всі знижки та кращі ціни). Ми працюємо з підключенням домашнього інтернету, мобільного зв’язку, ТВ, smart home automation та охороною. Якщо ви хочете перевірити чи дійсно я працюю в Telus, достатньо зателефонувати та назвати мій короткий код: KNTT. Я можу допомогти вам з підключенням та обрати кращу ціну та пропозицію, пишіть мені в лс, або дзвоніть 8252883488, не забудьте сказати мені вашу адресу.