UA to Calgary🇨🇦
-
Народ, підкажіть будь ласка, чи можна до фудбанку без машини піти,отримати продукти?
-
Доброго вечора... Підкажіть будь ласка продовжили дітям паспорта тепер потрібно продовжити візи як це все робити хтось вже з таким стикався ???
-
Візу продовжувати необов’язково. Вам головніше продовжити візитор рекорд чи стаді перміт, це вони дають право перебувати в Канаді. Це робиться онлайн. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/extend-study-permit.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay/apply.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html#how-apply
-
Доброго вечора,можу порадити хлопця, українця , який може підібрати авто . Дуже класний хлопець. Дуже ретельно перевіряє машини та підбере найкраще на ваш бюджет 👍
-
Я шукаю адміністративного помічника з КАНАДИ, який би працював з дому й отримував гроші Não quero mais falar sobre isso okay $600... Робочі дні ви вирішуєте на основі вашої поточної роботи, оскільки це робота на неповний робочий день у зручну для вас годину вдома це не менше 3 годин на день, переважно вранці або ввечері. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною, щоб я розповіла вам більше про роботу?
-
Receiving 10BTC after investing 1BTC, this is what I never expected. You shown me that investing in your platform is the only solution to financial freedom. Thanks for putting an undying smile on my face Sir. If you're interested kindly contact him by clicking the link below and start earning