UA to Calgary🇨🇦
-
Літо 150-200, зима 250-300. Але часами на marketplace можна знайти дешевше на 50%+. Я так придбав baffin icebite monster, поміряв в магазині за 310, купив за 130
-
Есть ещё офис на шинуке
-
По поводу конторы вестерн лейбор выражу свое мнение. Приходящие люди не знают друг друга, а соответственно нет каких-то устоявшихся бригад. Нужно иметь свой авто для поездки к месту работы. При этом одного послали в аирдрай. Вообще это шаражмонтаж контора и на неё не стоит полагаться.
-
А що саме цікавить?
-
Доброго дня усім) Підкажіть, будь ласка, чи є тут в Калгарі тренер чи просто людина, яка може влаштувати майстер клас по водінню перед практичною здачею на driver license?
-
Доброго дня хто може підказати що робити з мобільним зв’язком як виїжаєш з Канади маю fido
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/групногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • перевезти з готелю / аеропорту якщо дуже багато речей/великі тварини • здійснюємо квартирні переїзди - приїздимо з великим трейлером і перевозимо всю квартиру за один раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Доброго дня. Раніше я писала про свій work permit і те, що на робочому місці ми дзвонили в ircc і перевіряли легальність моєї праці в Альберті. Сьогодні я знову подзвонила в ircc. І знаєте що? Він сказав, неважливо яка провінція вказана. Я можу працювати по всій Канаді. Але працедавець хоче доказів письмово. Вони бояться що в мене написана друга провінція. Це раз. По друге. Всі, хто має іншу провінцію в ворк перміті, дзвоніть, перевіряйте декілька разів
-
Привіт.🤗 Тебе дістали стреси і постійна втома?🫣 Напруження на роботі та купа домашніх справ не дають спокою?😔 🤔Вихід є - розслаблюючий масаж. ☺️ Мене звати Ольга і я запрошую всіх бажаючих на сеанси масажу в місті Калгарі. 🤗 Пропоную класичний, розслабляючий масаж З усіма питаннями звертайтесь у приватні повідомлення😉
-
Була вже в Олі на масажі , дуже сподобалось , всім рекомендую ! Надзвичайно ніжні руки та кайфовий розслабляючись масаж😍
-
Вы же можете не соглашаться ехать в Эирдри или другие города, сразу обговорить что машины нет...этих контор хватает.
-
Вас обязывают подписаться не глядя, без компенсации расходов на транспорт? Это же не рабство...
-
Я пытаюсь понять чтобы знать что это... Вам тяжело объяснить? Это просто недоразумение или вообще не рабочий вариант? И что за 13 часов за 96 долларов? Не понятно. Я просто увидела объявления в городе и зашла спросила, сделала фото и отправила сюда в группу для тех, кому срочно надо работа.