UA to Calgary🇨🇦
-
Ні не чула
-
Це стосується тільки українських прав, всі інші, будь-то польські, німецьки чи ще якісь, все по старому, тест плюс роуд тест. Ви запитаєте звідки я знаю? Дуже просто, в Манітобі і Саскачеван всі власники таких прав змушені перездавати з нуля. Тому тут виключень не буде так як в інших провінціях ніяких виключень не зробили. Тому якщо європейські права то все по старій схемі, якщо власник українських прав, то вітаю.
-
Ну вони престижні, але тільки в ЄС. Тут це права які не дають ніяких переваг і взагальному як із будь якої країни, потрібно здати тест на знання Канадських правил і також водіння з інструктором.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Тільки якщо вони куплені давно, там теж є умова, щоб правам було не менше 2 років.
-
I'm here to show my appreciation to this project that took me out from zero to hero . I'm so glad to be among your winning team and I will always show my gratitude and work with him always... receiving 3997usdt after investing little amount this is what I never expected.. thank you very much admin t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk
-
I saw several posts of people appreciating @Bitcoinhourly_admin1 on how they earn money more than their salary , Receiving 35000 USDT after investing with my capital this is what I never expected I'm very grateful and I promise to share your good work.... you can also give it a try contact him now👉👉👉👉 t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+-MzP-FXjGbc2MDFk t.me/+-MzP-FXjGbc2MDFk
-
Доброе утро! Ткните носом, пожалуйста, где почитать про обмен прав UA-CA
-
Т.е. этот пилот начнет работать с 18го числа?
-
Блин. А я не успеваю сдать драйв тест в GTA на Gfull, должен переехать в Калгари по условиям оффера до 1мая. Вот интересно, как оно будет работать, при UA пластике и CA бумажке G1 Онтарио(((
-
Можно жить в доме от китайских хозяев где с 70х годов никакого ремонта не делали и у тебя самодельная кровать с самодельным шкафом и водить кого хочешь, каждому свое