UA to Calgary🇨🇦
-
А, да, узнайте вы об этом от курьера, когда он к оплаченой посылке принесет инвойс на оплату растаможки))
-
В США на физ лицо нету вроде пошлины совсем, по крайней мере с Европы слалось нормально, 300-400 евро посылки были. В Канаде другая ситуация и тут таможется все что дороже 20 долларов въезжает в сюда )
-
Я думаю будет работать все как должно, в любом случае водительское будет отдаваться на апрув и уже после апрува дадут класс 5, так что если пластик юа остался то велкоме
-
Я не знаю) Даже с пластиком это скорее предположение)
-
В наявності свіжі паски з родзинками та курагою. 300гр 10$ і 550гр 18$ Будемо ще пекти весь тиждень.
-
Пластик наш отдали. И есть довидка МВС о стаже с переводом, поможет для апрува?
-
Alberta ID если
-
Около недели по почте приходит
-
Скажите, а id сразу делают?
-
отдали - в смысле вернули вам назад или отдали на апрув?
-
Добре якщо так. Дякую
-
дай вам бог здоровья 🫂❤️
-
подскажите пожалуйста, где именно можно обменять права? в реджистри? заранее благодарю
-
можно ещё вопрос?)
-
А що люди які купили прям всі, не вміють їздити?
-
временные двухгодичные права были получены 09.2018 обмен на постоянные был 09.2021. от какой даты считается стаж? пишут что нужно больше двух лет стажа,чтобы получить 5Gfull. это мой случай?
-
Справа в тому,що ті хто вміють їздити,нормально перездавали тут і все,а ті хто не вміє,на роуд тесті і відсіялися.І нічого більше не було потрібно.Ось статистика приїхало 28000 в Альберту з них всього 2500 отримали права.О’кей припустимо з них мали права в Україні 15000,мінус ті хто не хотіли міняти 5000.Ну я впевнений що 10000 точно мають укр права,але здали тільки 2500.Я сам знаю пару людей які приїхали сюди і в Україні вони права купили,одна з них зробила там 12 аварій,а тепер вона буде їх робити тут.Просто в основному в аварії вина одна людина,а інші страждають із-за таких дибілів, і інколи до смерті.
-
Так ти і тут тоді спокійно здаси роуд тест,я кажу що даремно вони відмінили,тому що якраз на тесті і відсіювались ті хто їздити не вміють
-
В Україні права купив 6 років їздив по Європі, небуло жодної аварії
-
Правила порушують майже всі навіть канадці які вміють добре їздити
26 Jan 2023, 06:42
25635/104968
16 minutes ago